Şimdi Ara

Spora yeni başladım hangi tozları almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yeni başladım spor salonunda 1.85 boyunda 57 kiloyum pazartesi çarşamba cuma pazar günleri çalışıyorum hangi tozlardan önerirsiniz 150 tl bütçem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa başlıyorsan daha erken derim kardeşim altyapıyı oluştur önce(Tabi iyi bir spor geçmişin yoksa).
  • Evde 2-3 ay boyunca 2 adet 6 kg dambıllarla çalıştım

• Evde ne kadar bölgesel çalışabilirsin ki her bölgeye gerektiği kadar ağırlık vermen zor olur şayet. Sen salonda düzgün bir program ve beslenmeyle 2-3 ay çalış sonra bu protein tozu ve aminoasit işlerine yönel benim tavsiyem budur.
  • Anladım ama bende hiç yağ yok kas çıkmıyor benden :)

• Daha dün başlamışsın ne hele bir dur alış
  • Dostum 4 ay düzenli spor yap. Beslenmene ve uykuna dikkat et, ondan sonra başlarsın. Acele etme şimdi. Beslenmen iyi değilse zaten protein tozu zaten kurtarmaz seni. Kaslar da zamanla çıkar dostum, sabırlı ol...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Dostum 4 ay düzenli spor yap. Beslenmene ve uykuna dikkat et, ondan sonra başlarsın. Acele etme şimdi. Beslenmen iyi değilse zaten protein tozu zaten kurtarmaz seni. Kaslar da zamanla çıkar dostum, sabırlı ol...

+1
  • oncelikli olarak beslenme duzeninizi belirleyin supplement denilen urunler ek besin kaynaklaridir beslenmenizdeki eksik noktalari kapatmak icin.

• AloneShadow71 kullanıcısına yanıt
    çüşş derim sadece.ancak 150 tlen varsa hardline amino full yada bcaa yanına zma bide solgar vm2000 viramin alaiblirsin.ben böyle bi set yapıcam kendime elimdekiler bitince.ancak şuan için toza moza ihitaycın yok.tavyk ton balığı peynir süt yeter artar bile.
  • arkadaşlar belirtmiş bunlar "mucize" ürün değil sadece takviye.Gün boyunca vücut çalışanlar kg x2 gr protein alımı önerilir(kimisi 1.5 der kimisi 1.8 ama en çok kabul gören 2 gr).Senin misal şuanlık günde 114 gr protein alman gerekiyor ton balığı tavuk peynir süt derken gıdalardan 84 gr karşıladın işte açıkta kalan 30 gr toz ile dengeliyorsun..Tozuda antreman hemen sonrası alıyorsunki protein tozları kana hızlıca karıştığından yıprattığın kasları kısa sürede toparlanmak için..3 ay dumbell geçmişin varmış ancak ne derece yoğun çalışdın bilinmez..zaten şuan tavuk göğüsü süt yumurta peynir yoğurt vs ile rahatlıkla 114 gr karşılayabilirsin.Sende yaza doğru başlarsın şuan paran cebinde kalsın besinlere verirsin
  • Kardeşim 150 TL yi bana yolla sana danışmanlık yapayım. Her öğününü ayarlarım. Programını ayarlarım. 3 aylık danışmanlık yaparım.

• Beslenmem dengesiz ben en iyisi toz alıyım

o şekilde toz bi işine yaramaz.
  • Dengesiz derken yemek seçiciliğim vardır ot türevi yiyecekler yiyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

Dengesiz derken yemek seçiciliğim vardır ot türevi yiyecekler yiyemem

Valla dostum, eğer yiyecek seçiciliğin varsa olmaz bu iş. Ben beyaz peyniri hiç sevmem mesela, 6 aydır her sabah 100gr beyaz peynir yiyorum. 6 aydır da takviye kullanmadım. Hayatını, beslenmeni ve uykunu düzene sokmadan başlama...

sen en iyisi bir kaç ay elinin altındaki internetten bir sürü şey araştır bilinçlen.
  • La olm siz ne saniyonuz bunu? Icip yatcan sabah kalkinca arnold olmuyon. Git dogru duzgun yemek ye zaman gecsin biraz nedir ne degildir arastir oyle gel

• Şu katkı maddeli tozlardan uzak durun artık
  • Sizin bu sporu yapabilmeniz için öncelikle sağlıklı bir düşünce yapısına ihtiyacınız var. 185 CM boy, 57 KG ektomorf bir bünyenin proteinden çok düzenli ve sağlıklı beslenmeye, kaliteli karbonhidrata ihtiyacı vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.