|
Bildirim
|
RTÜK veya TFF
Bunlar vatandaşlarına değil Sadece yandaşa hizmet eder. Hakkımı helal etmiyorum |
Digiturk (bein) yurt dışında yaptığı gibi alt lisanslama yada sadece spor kanallarının olduğu uygun bir paket çıkarmazsa daha çok kişiye ulaşma durumu olmaz sunduğu paket fiyatlariyla. Digiturk play fiyatları ederin çok üzerinde. Sırf yurt dışında yaşayanlar izledigi için eutelsat uydusu kullanmamizi istiyor. Bu sebeple turksata platforma özel kanallari hd olarak yayınlamıyor. Turksatta hd kanallar sunmasi zor birsey degil digiturk icin. Eutelsat kullanma olayini bizede yansitmalari cok sacma. Kişiye göre digiturk un fiyat uygulaması farklı yorumlanan bir durum, göreceli bir durum. Birde Türkiye Ligi yayini bu kadar önemsemeye gerek yok. Bende bahsettiğiniz fiyatlardan dolayı kapattirdim. İlla izlenecek diye bir durum yok. Simdilik kullanmiyorum ama Sporekstra hizmetleri bence iyi. Yalnız bazı kurumlara vergi vb. Ödeme konunda avantajlar sunulmakta. Bu yolla dolaylı yoldan bize yansitmasinlarda. Türk Telekom örneği malum...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz093548 -- 15 Aralık 2017; 0:11:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 22 Aralık 2017; 4:49:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|