arkadaşlar benim bir problemim var ama nerede bilmiyorum(ss2 Progdvb Technisat). Transponderları tarattırıyorum herşey guzel fakat kanallar ortada yok neden kaynaklanıyor olabilir. Teşekkürler
arkadaşım yeterli bilgi vermemişsin ama şöyle söyliyim sanırım dvbviewer kullanıorsun... progdvb yi bul ve onu kur (tavsiyem tofu nun hazırladığı) diseq ayarlarını yap ve hemen izle... bu kadar basit..
Progdvb kullanıyorum herşey cok guzeldi. fakat bir anda kanallar gostermemeye başladı progdvb yi ve technisatı kaldırıp tekrar kurdum 1 aya kadar guzeldi tekrar ne olduysa yine aynı problem şu anda da var sağ alttaki ikon yeşil gayet guzel transponderları tarattırıyorum % 90 a kadar kaliteli şekilde gosteriyor fakat kanallar ı bulmuyor.ne yapmam gerekiyor...
sanırım ss2 digital katrtın formattan sonra kilitlenmiş kurulum cd sindeki repair.zip dosyasını çalıştır. ayrıca seni buraya davet ediyorum http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=61
kardes ben bu kurulum cd sindeki repair.zip dosyasını bulamadım baska biryerden temin edebilirmiyim. Bu arada şu anda technisatın ve prog dvb nin son sürümlerini indirdim ve kurdum. ne yapmam gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme