Şimdi Ara

SSD aldıktan sonra format atmasam (sipariş ettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuan 500GB HDD sahibiyim ve şuan sadece 36 GB C disk kullanıyorum. Ben 240GB SSD aldıktan sonra HDD kullanmayacağım sadece SSD kullanıcam. Bu şekilde yaparsam Windows açılır mı? yoksa baştan mı kurmam gerekiyor?

Diyelim ki açıldı, Herşeyi SSD ye taşıma imkanım var mı yoksa otomatik içine mi atılacak?

EDIT:
    pazartesi kargoya verilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 26 Mayıs 2019; 17:18:35 >

• bu işlemleri sırası ile yapıp şu anki çalışır sisteminin aynısını ssd ye taşıyabilirsin.

• Baştan format atıp windowsu ssd kurman gerek 1 2 tanede oyun yüklersin hdd de yedek almada kullanırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hdd to ssd clone diye aratırsan ssd optimizeli şekilde taşırsın. Yine belki aynı program içinden eski hdd ni disk birleştir yaparsın veri kaybı olmaksızın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba. şuan HDD kullanıyorum ve az önce 240GB SSD sipariş ettim. şuan HDD de hiçbir bilgim, programım yok daha yeni sıfırlamıştım. O yüzden veri kaybı falan sıkıntı olmaz benim için. Şimdi sana sorum şu;

Ben bu ssd yi alınca takıcam onu biliyorum ve ssd takınca hdd çıkarı onu kullanmayacagım. bu klonlama işini hdd varken mi yapıcam yoksa ssd ye yenıden işletim sistemi mi kurmak zorundayım ?
  • www.easeus.com
    Clone HDD to SSD(Solid-State Disk) without Reinstalling Windows - EaseUS
    https://www.easeus.com/backup-utility/how-to-migrate-to-a-solid-state-disk-without-reinstalling-windows.html

Easeus ile yapmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.