Notebook aldım arkadaşlar. Fakat internet performansından memnun değilim. 720p video izlerken kasılmalar yaşatıyor. Videodan çıkışta bilgisayar kendine gelemiyor 1-2 dakika.
Upgrade yapmak şart oldu ama kime sorduysam SSD tak çok fark hissediceksin dedi, Ram i ilerleyen dönemlerde değiştirmemi söylüyorlar.
Sizinde fikrinizi almak istiyorum, biraz açıklayıcı olarak hangi Upgrade faydalı olur bilgi verirmisiniz?
Ssd her bilgisayarailaç gibi gelir.Sizin çözümünüz de o gözüküyor.Ama bundan bir sonraki hamleniz laptopu yenilemek olmalı.Zira laptopunuz ssd ile dayandığı yere kadar sizi götürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bence 2 sinide alın.
iPHONEMRE
kullanıcısına yanıt
geçen arkadaşta almıştı... bana getirdi yavaş die,pc nin başında beklerken çocukluguma kadar indim walla
Yalnız Ram olarak Kingston seçmenizi tavsiye ederim çünkü ssd Ramleri belli zamanlarda yoran bir cihazdır bu sebepten hi levellar kitlenme sorunuyla meşhur... SSD + Hi level önermem ama düz kullanırsan hi level sıkıntı çıkmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme