Bildirim
SSD Montajı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sende böyle birşey yapabilirsin. 2.5'' diski 3.5'' olarak kullanıyorum; Disket sürücüsü metal kapağı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 13 Ocak 2014; 12:42:36 > -
Düzgün bir şekilde konumlandirirsaniz hiç bir sorun teşkil etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ssd de vibrasyon olmaz ki ! o yüzden düzgün olması yeterli,, -
Alet bilmem kaç G basınca dayanabiliyor. Terste düzde çalışır. Benim amacım kablo düzensizliğini gidermek ve görselliği arttırmak Atsan bozulmaz SSD, istediğin gibi koy -
Birşey olmaz istediğin gibi bırak bir kenarda çalışır. -
benim eski kasada sata kablosu kastığı için havada çapraz şekilde asılı vaziyette duruyodu hocam hiç bişey olmaz SSDye -
bozulmaz diye eğri, büğrümü montaj yapılacak :) 3.5 inch aparatı olmasada yinede düz duracak şekilde montaj yapılmalı .. hı yer yoktur dikte montaj yaparsınız o ayrı :) -
Ben yöntemimden memnunum inş durup dururken bozulmaz kasa evde bir yıldır ssd öyle yerinde vidalı duruyor -
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
İki köşesinden çift taraflı bantla kasa zeminine sabitlemeye karar verdim.
-
Hocam flash disc gibi düşünün SSD yi. Aynı mantık. Flash lar neler çekiyor cebimizde anahtarlıgımızda çantamızda. Hiç bir şey olmuyor. Ona da olmaz. Sallanır pozisyonda bile çalışır :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X