Şimdi Ara

SSD'Yİ DVD ROM SÜRÜCÜSÜNE TAKMA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 senedir kullandığım laptopuma ssd takmak istiyorum. Laptopumda m2 girişi yok böylece 2 seçenek bulunuyor önümde. Ya HDD'yi komple iptal edip, HDD portunun bulunduğu yere 480-500 Gblık SSD takacağim. Ya da depolama için HDDYi kullanıp DVD-ROM sürücüsüne windowsu kurmak için 128 gblık bir SSD alacağım. Sizce bu iki seçenekten hangisi mantıklı olur.128 GBlık SSD ye sadece windows kurup diğer bütün depolamalar için HDD'yi kullanmak mı yoksa SSDyi 480gblik alıp depolamayı da SSD'ye yapmak mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

• laptopda neler yapıyorsun. oyun mu yoksa sadece gündelik işlemler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 480 gb yeterli gelecekse hiç dvdrom işlerine girme.
  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorum çok fazla günlük kullanım ve yazılım işleriyle uğraşıyorum
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Şu an mevcut HDD'mde bile 1TBın 300'ü ancak dolu. Yeterli olacağını düşünüyorum. O zaman en mantıklı karar 480 almak olacaktır.
  • SayisalPower S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. daha temiz olur 480 ile yoluna devam edersin. yetmezse aparat ile eski hdd ni destek olarak kullanırsın ya da eski hdd ni aparat ile taşınabilir harddisk yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalPower

Şu an mevcut HDD'mde bile 1TBın 300'ü ancak dolu. Yeterli olacağını düşünüyorum. O zaman en mantıklı karar 480 almak olacaktır.
    480 alman kesinlikle en doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elin yatkınsa DVD yi çıkartıp ssd aparatı takabilirsin, hem de genel bir bakım yaparsın pc ye. Dediğin kullanım için 240 lık ssd işini görür 1 tb hdd ile beraber.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    DVD yerine aparatla kullanınca SSD'yi performans kaybı olduğunu duymuştum biraz da bu yüzden yapmak istemiyorum açıkçası. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba performans kaybı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalPower

DVD yerine aparatla kullanınca SSD'yi performans kaybı olduğunu duymuştum biraz da bu yüzden yapmak istemiyorum açıkçası. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba performans kaybı olur mu?
    Bende aparat kullanıyorum hdd yi aparata taktım, ssd yi de hdd slotuna taktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.