Dostlar uzun yıllardır paxil 20 mg kullanıyorum. İyi etkileri yıllarca çözülmeyen ishal sorunumu çözdü Okb ve sürekli agresif halimi düzelti. Sosyal fobide çok iyi geldi. Zayıf birisiydim iştahıımı düzeltti ve orantılı kilo aldım. Bu tür alanlar'da %80 kadar başarı gösterdi. Ancak yani etki olarak tanıştığım insanın ismini unutmak olsun veya bir şeyi daha önce hatırlarken sonradan hatırlayamama gibi bazı hafıza sorunları oluşuyor sürekli. Ve beni mayışık yapıyor buda verimsiz biri olmakla birlikte sürekli uyuyasım geliyor. Deprasyon konusunda majör'den çıkardı beni ama normal deprasyondan çıkamıyorum. Şöyle ki bir çok şey keyif vermiyor. İçimden harekete geçmek için herhangi bir motivasyon oluşturmuyor. Sizce bu durum dozun düşük olmasından kaynaklı olabilir mi? Mesala adım adım 30mg 40mg hadi olsun 100mg kadar çıkarsa doktor yaşam sevinci ve işlevsel biri olabilir miyim? Doğru doz deprasyonu tamamen kaldırıp insanı işlevsel yapar mı? Doğru doz ile hafifte olsun mutlu olabilir miyiz hayatta? Ek olarak dehb için ritalin de kullanıyorum. Ritalin cılız bir öfori etkisi ile anlık mutlu hissetirse'de etkisi bittiğinde geriye daha huzursuz bir ruh hali bırakıyor. Xanax denedim aldığım sonuç sanki bir insanın en doğru ruh hali budur dedim. Xanax ne sizi çok mutlu ediyor nede sizi dibe vuruyor. Kaygı iyi bastırdığı için saatlerce sizi huzurlu yapıyor. Ancak doktorum bunlar uzun süre kullanılamaz diyor. Hatta doktor bağımlılık yapmasa ben bile iş stresinde bazen xanax veya pregabalin içerdim diyor. Şimdi kırmızı reçete anladım onu bir ortadan kaldıralım yok sayalım kullanmıyalım. Yeşil reçeteler sakinleştirici olduğundan gerçek huzur verse'de uzun vadede oda bağımlılık yapıyor hadi onuda geçelim. Beyaz reçete dediğimiz SSRİ yani serotonin ilaçları'da mutlu huzur vermiyor sadece okb olsun sosyal fobi olsun en önemlisi panik atakta gerçekten başarılı diyebiliriz. Eee nedir sorun o zaman? Üstede yazdım deprasyon! Motivasyon eksikliği yaşam sevincinin azalması. İşin ehli birine sormak istiyorum SSRİ ilaçlar doğru dozda deprasyon için tedavi edici özelliği var mı? Lütfen işin ehli birisi samimi ve gerçek bir bilgin versin'de hayatımıza ona göre aksiyon alalım artık. Teşekkür ederim şimdiden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 8 Kasım 2024; 21:0:2 > |
Bildirim