Arkadaşlar üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim staj başvurularımız başladı fakat böyle bir durumla karşılaştım 14 gün için 550 TL para vermem gerekiyor. Aksine onların bana vermesi gerekmiyor mu? Aydınlatırsanız sevinirim https://i.hizliresim.com/mM1z6Z.png
Bence şikayet et bu durumu, adam seni çalıştıracak ve sen üzerine para vereceksin? Biz de staj yaptık maaş da aldık.
Ozel universite oldugu icin olabilir.
Phantom II
kullanıcısına yanıt
Özel üni. Peki devlete kendim basvurabiliyor muyum
Üni. Stajomda para vermedim para da almadım. Normal olan durum bu.
gönüllü stajda üni senden para isteyebiliyor sigortanı ödemek için. zorunlu stajda öyle bir şey yok. okul senin sigortanı ücretsiz yapıyor ve çalıştığın yer de para ödemeli sana.
Anladim tesekkür ederim simdi ben ne yapmaliyim?
devlet özel sağlık meslek liselerinden ücret talep ediyordu hatta bir ara kampanya vardı özel sağlık meslek liselerinin stajları için 5 bin lira talep ediliyor devlet okulları bedava falan diye. o tarz bir şey olabilir çünkü yine sağlık sektörü ve yine özel okul :)
Yeri gelmişken ben de bir şey sorayım: Mesela bir firma birtek zorunlu stajı olan kişilerden alacak fakat benim zorunlu stajım yok. Bu durumda herhangi bir şekilde (gönüllü vs) o firmaya girebilir miyim? Yani girebilir miyim derken ikna edebilir miyim diye sorayım. Kesin bir şekilde zorunlu stajı olanları alıyoruz dediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme