Şimdi Ara

Staj için biz mi para veriyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim staj başvurularımız başladı fakat böyle bir durumla karşılaştım 14 gün için 550 TL para vermem gerekiyor. Aksine onların bana vermesi gerekmiyor mu? Aydınlatırsanız sevinirim
    https://i.hizliresim.com/mM1z6Z.png

• Bence şikayet et bu durumu, adam seni çalıştıracak ve sen üzerine para vereceksin? Biz de staj yaptık maaş da aldık.
  • Ozel universite oldugu icin olabilir.
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Özel üni. Peki devlete kendim basvurabiliyor muyum
  • Üni. Stajomda para vermedim para da almadım. Normal olan durum bu.
  • gönüllü stajda üni senden para isteyebiliyor sigortanı ödemek için. zorunlu stajda öyle bir şey yok. okul senin sigortanı ücretsiz yapıyor ve çalıştığın yer de para ödemeli sana.
  • Anladim tesekkür ederim simdi ben ne yapmaliyim?
  • devlet özel sağlık meslek liselerinden ücret talep ediyordu hatta bir ara kampanya vardı özel sağlık meslek liselerinin stajları için 5 bin lira talep ediliyor devlet okulları bedava falan diye. o tarz bir şey olabilir çünkü yine sağlık sektörü ve yine özel okul :)
  • Yeri gelmişken ben de bir şey sorayım:
    Mesela bir firma birtek zorunlu stajı olan kişilerden alacak fakat benim zorunlu stajım yok. Bu durumda herhangi bir şekilde (gönüllü vs) o firmaya girebilir miyim? Yani girebilir miyim derken ikna edebilir miyim diye sorayım. Kesin bir şekilde zorunlu stajı olanları alıyoruz dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.