Şimdi Ara

STANDAR EV İÇİN HANGİ MODEME BAŞVURMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    95-100 metrekarelik bir evde kullanmak üzere modem önerisi arıyorum. Modemi evin merkezine konumlandırmayı planlıyorum ve kullanacağım odalarla modem arasında maksimum bir duvar olacak. Modeme olan uzaklığım ise 6 ile 10 metre arasında değişecek. Hem 2.4 GHz hem de 5 GHz bantlarında stabil sinyal verebilecek bir modem arıyorum. Şu an VDSL kullanıyorum; internet paketim 50 Mbps, yani çok aşırı yüklü işler yapmıyorum. Bu hız, video izleme ve oyun oynama gibi işler için yeterli. Ancak fiyat farkı çok yüksek olmayacaksa fiber desteği de bulunursa güzel olur.

Modeme, bir televizyon, bir Xiaomi Wi-Fi Exenter Pro adında bir sinyal artırıcı bağlayacağım. Ayrıca, 2 telefon, bir bilgisayar, bir televizyon bağlayacağım. Sinyal artırıcıya da ekstra 3 telefon bağlanacak. Bu kadar cihaz trafiğini karşılayabilecek bir model arıyorum. Dolayısıyla, modem önerinizin bu bağlantı ihtiyaçlarımı ve cihaz trafiğini rahatlıkla yönetebilmesi önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Keenetic Hopper DSL öneriyorum. 140m2 bir evde merkezi konumda benzer bir senaryoyla kullanıyorum. Arayüzü basit ve kullanışlı. Standart bir ev kullanıcısı için ihtiyaç duyduğum özelliklerin kat kat fazlası var. Herhangi bir menzil genişleticiye ihtiyaç duymadım.

keenetic.com.tr
    Keenetic Hopper DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper-dsl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.