Şimdi Ara

star wars jedi fallen order(İSTEK) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Team NINJA

oyunun %90 çevirisi bitti en kötü yarın akşam bitmiş olur bir akslik olmazsa.olursada en kötü max pazar biter.pazara kalacağınıda düşünmüyorum açıkcası.çeviri bitince oyunu olan birinde yamayı denemek lazım paketleyip.
  • Forumdan jepalion arkadaşımla test ettik. Sorunsuz çalışıyor. Bekleyenlerin gözü aydın. Oyun gerçekten çok güzel duruyor.
    star wars jedi fallen order(İSTEK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Kasım 2019; 18:8:40 >
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Hocam direk transtale ceviri mi oluyor yoksa duzenliyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çeviri nasıl sizce? Sıkıntısı var mı acaba?

Çeviren arkadaşa kötü olsa dahi, yine de teşekkürler.Bekliyoruz.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 15 Kasım 2019; 20:2:4 >
  • Oyun çıksa bile bu oyunun orjinaline para verene şaşarım bölgesel fiyatlandırma sıfır diğer ülkeler den daha pahalıya satıyorlar bize milyoner olsam gene de bu şerefsizlerin önüme sunduğu kazığı yemem yiyenin de kendi bileceği iş bir şey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Forumdan jepalion arkadaşımla test ettik. Sorunsuz çalışıyor. Bekleyenlerin gözü aydın. Oyun gerçekten çok güzel duruyor.
    Yama hakkında bir gelişme var mı hocam ne zaman biter tahmininizce ?
  • alptunga22 kullanıcısına yanıt
    kafkef yamayı yapmıyor o sadece teknik şeylerde yardımcı olan birisi. Team Ninjaya sorun soruyu.
  • alptunga22 kullanıcısına yanıt
    Origin access ile ucuza geliyor. Ayrıca fiyatlandırmanın böyle olmasının sebebi ülkenin ekonomisinin kötü olmasından dolayı, dolar ve euro kurunun yüksek olmasından kaynaklı firmalarla ne alakası var.
  • TeamNİNJA nickli arkadaş bırakın Star Wars çevirisi yapmayı ingilizce bile bildiği süpheli hocam kimse yamayı beklemesin zaten kendisi A Plague Tale: Innocence çevirisini transtlate olarak yapmıştı. Büyük ihtimal textleri robot çeviriye aktarıp şuan düzeltmekle meşguldür. Translate yamayı kendim çevirdim diye yedirmeye çalışmaz ise bende bişey bilmiyorum..
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Bunda sıkıntı olan ne? seni ne gerdi? adam yapıyor mu yapıyor kullanmak isteyen insanlarda kullanıyor. ister ingilizce bilir ister translate den çevirir. ben A Plague Tale: Innocence çevirisini oynadım gayet başarılıydı. onun yanında code vein yamasını kullananlar var. insanları küçük düşürmeye yönelik yorumlardan vazgeçin.
  • 1 kişi 1 haftadan kısa bir sürede 17K'lık bir oyunu translate kullanmadan çevirmesi baya zor ya. Neyse olumlu düşünmek istiyorum ve başarılar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde çalıştığım bir çeviri var ve bir ay belki daha fazladır sadece terimler sözlüğüne uğraşıyorum 17k hem terimler (eşyalar, yetenek adları vs) hem diyaloglar üstelik oyun içi testle bir haftada translate olmadan imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Origin access ile ucuza geliyor. Ayrıca fiyatlandırmanın böyle olmasının sebebi ülkenin ekonomisinin kötü olmasından dolayı, dolar ve euro kurunun yüksek olmasından kaynaklı firmalarla ne alakası var.
    Boş yorumun için teşekkürler ben oyunun Steam versiyonun dan bahsetmiştim dünya genelinde 60 dolar Türkiye fiyatı 70 dolar doğru siz alışmışsınız kazık yemeye o yüzden herşeyin iyisini görmeyi bilirsiniz

• ceviren arkadaşla ozelden de konustum kendiside buraya kendi de yazar bu tur yamalarin cikmasinin diger bir grup tarafindan cikma ihtimal yamanin onune gececegini ben dahil bu endiseyi tasidigimizi soyledim
    Uzun sure yama beklemektense kendi kendine cevirdigini soyledi zaten ayri bir konuda acmayacagini belirtti
    Bence Arkadaşin hakli oldugu yön bazi yamalari gereksizce 3-6 ay beklemek banada pek olumlu gelmiyor bide ayrica acılan istek konularina da gruplardan yanit alamiyoruz uzun sure Zaten artik gruplar başlayacak calismalari önceden belirliyor bu tur yama istekleri genelde olumsiz sonuclaniyor
    Şunuda belirteyim transtale yamalara kokten karsıyım forumdada bu tur yamalar olmasin diye oy da kullandim
    Çevirmen arkadaslarinda bazi vasat oyunlara 2 yama calismasi yapacaklari yere bu tur istek ve beklenen oyunlara el atmalilarBu arkadaşta bu tur calismalara girmez sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

TeamNİNJA nickli arkadaş bırakın Star Wars çevirisi yapmayı ingilizce bile bildiği süpheli hocam kimse yamayı beklemesin zaten kendisi A Plague Tale: Innocence çevirisini transtlate olarak yapmıştı. Büyük ihtimal textleri robot çeviriye aktarıp şuan düzeltmekle meşguldür. Translate yamayı kendim çevirdim diye yedirmeye çalışmaz ise bende bişey bilmiyorum..
    A Plague Tale: Innocence yamasını benmi çevirdim :) bir dolu msj ım var hepside şu şekilde (çeviriyi ben yapmadım bozulan kodları düzelttim)adminden silinen konuda yazılan msj ları isteyip bakabilirsin.
    Bu tür çamur atanlar çekemeyenler olacaktır. Qnoops'u da çekemeyenler oldu. Kafanıza takmayın bu tür insanları hocam. Ben yamanızı bekliyorum. Eminim benim gibi birçok bekleyen vardır.
  • ben konuştuğum bütün kişilere diyorum kimin ne dediği umrumda değil.bunu ben kendim için çeviriyorum.istediklerini diyebilirler bu tür şeyleri umursayan kafaya takan birisi değilim.yapacakları tek şey 2mb lık dosyaya sap tıklayıp sil demek ve başka çeviren kişileri grupları beklemek bu kadar basit.
  • Ya hocam geç bu palavraları ben dün gibi hatırlıyorum neyse yaması çıksın yazımın ss ini alıp konunun altına yazın. Ben demiştim derim size..

• Arkadaslar oyunu U crew ekibi cevirecek buyuk ihtimalle facebooktan az once sordum büyük ihtimalle cevireceklerini yazdilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 16 Kasım 2019; 18:40:56 >
    Reis ne zaman çevirirsin sabırsızlıkla oynamayı bekliyoruz bu arada kimsenin dediğini takma kendileri yapamıyorlar millete sallıyorlar vasıfsızlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.