Şimdi Ara

Starcraft Çözünürlük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar stacraft ın cozunurlugunu degıstırebılecek program,patch vb vb bir seyler varmı tskler

• yok
  • Varda vermem
  • çözünürlüğü değiştirebilecek program henüz keşfedilmedi.patch olarak da nette arattırabilirsin.ama bulabileceğini sanmıyorum.
  • buldum galiba...

http://www.valhallalegends.com/skywing/files/DxWnd/DxWnd.zip

çözünürlük değiştiren bir program, içerisinde diablo 1, warcraft II ve starcraft icin ozel ayar dosyaları da mevcut. bir deneyin bakalım. ben de oyunlar olmadığı için deneyemiyorum...
  • Mustafa ilgilendıgın icin tskler ıse yaradı ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eoll

Mustafa ilgilendıgın icin tskler ıse yaradı ....

Takip ettiğim kadarıyla senin x1600 ekran kartın var ve starcraft'ı adam akllı açmadığından yakınıyorsun..

Starcraft'ı ben 8800gts lerimi almadan önce x1600 ekran kartımla oynuyordum daha sonra bıraktım ama çok rahat oynayabilirsin sorunun oyundan olduğunu düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD BLACK OPS MP NASIL OYNANIR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Starcraft'la ilgili tonlarca dosya vardı oyunu yükledğimde bulmuştum daha oynamadan oynayınca mantığını anlayamadım sildim hepsini biraz daha erken davransaydın (2yıl) verebilirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xinu

quote:

Orjinalden alıntı: eoll

Mustafa ilgilendıgın icin tskler ıse yaradı ....

Takip ettiğim kadarıyla senin x1600 ekran kartın var ve starcraft'ı adam akllı açmadığından yakınıyorsun..

Starcraft'ı ben 8800gts lerimi almadan önce x1600 ekran kartımla oynuyordum daha sonra bıraktım ama çok rahat oynayabilirsin sorunun oyundan olduğunu düşünüyorum

Sen süprizmisin hocam

Adam diyorki oyun içinde çözünürlük ayarı yapabileceğim bir kısım yok, bunu sağlayabilecek paket dosyalar ve yamalar mevcutmu...

Starcraft 640x480 veya tam hatırlamıyorum 800x600 çözünürlüklerde oynanır, dahada yukarı açamazsınız... Günümüz ekranlarında bu çok ko9mik bir görüntü ile oyunu oynamamızı sağlar. Hele yatay ekrandaki 640x480 i düşünemiyorum(bende mesela). Bende tamda böyle bişey aratıyordum dur bakalım arkadaşın dediği linke bakıcam...

Evet konuyu hortlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 8 Kasım 2008; 19:40:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.