Şimdi Ara

Start Stop’u sürekli devre dışı bırakma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
30.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar x3 2014 model, start stop kullanmak istemiyorum her defasında düğmeye basmak gerekiyor bunu bir ayarı vs yok mu önceki bmw aracımda bir kere basmak yeterliydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Start Stop Sistemini Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakma

Start stop sistemi, aracın rölantideyken motoru otomatik olarak durdurarak yakıt tasarrufu sağlayan bir özelliktir. Ancak bazı sürücüler, bu sistemin sürüş deneyimlerini olumsuz etkilediğini düşünebilirler. İşte start stop sistemini kalıcı olarak devre dışı bırakabileceğin yollar:

• Araç Ayarlarından: Bazı araç modellerinde, start stop sistemini araç ayarları menüsünden devre dışı bırakma seçeneği bulunur.
    • Fiziksel Düğme: Bazı araçlarda, start stop sistemini devre dışı bırakmak için orta konsolda bulunan fiziksel bir düğme bulunur.
    • Bilgisayarlı Tanılama Aleti: Profesyonel bir bilgisayarlı tanılama aleti ile start stop sistemini kalıcı olarak devre dışı bırakmak mümkündür. Ancak bu işlem, aracın garantisini geçersiz kılabilir.
    • Sigorta Çekme: Bazı araçlarda, start stop sisteminin sigortasını çekerek devre dışı bırakmak mümkündür. Ancak bu yöntem, diğer elektrikli sistemlere zarar verebileceği için önerilmez.

Uyumlu Araçlar:

• Opel Astra
    • BMW
    • Peugeot 2008
    • Clio

Önemli Notlar:

• Start stop sistemini devre dışı bırakmak, aracın yakıt verimliliğini azaltabilir.
    • Sistemin devre dışı bırakılması, aracın emisyonlarında artışa neden olabilir.
    • Start stop sistemini devre dışı bırakmadan önce aracının kullanım kılavuzunu dikkatlice incelemeni öneririz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnternette sahibinden com da falan araştırırsanız, yazılımcıları görürsünüz, bende her seferinde o düğmeye basmaktan hoşlanmıyordum, 50tl ye yazılımla hallettim, şimdi düğmeye basınca aktif oluyor basmazsan sürekli deaktif durumda, hatta birkaç gizli özelliği daha aktif ettirmiştim.
  • araştırıcam teşekkürler

• bozm kullanıcısına yanıt
    Bunu hangi ilde ve kime yaptırdınız?

• Vallahi alacagim arabada ilk baktigim ozelliklerdendir start stop.. son 3 aracimda hep oldu.. devreye girmediginde sinir oluyorum... bana gore harika bir ozellik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaptırdım bu özellikleri açtım;

kapı açıkken camlar otomatik kapanabiliyor

aracı acınca sisler yanıyor

Startstop iptal

Romork kamera aktif

Lastik sıcaklık basınc

Digital göstergede hız

Tork gösterge ekranda

aynalar kilitle otomatik katlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozm -- 25 Eylül 2018; 19:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor_71

İnternette sahibinden com da falan araştırırsanız, yazılımcıları görürsünüz, bende her seferinde o düğmeye basmaktan hoşlanmıyordum, 50tl ye yazılımla hallettim, şimdi düğmeye basınca aktif oluyor basmazsan sürekli deaktif durumda, hatta birkaç gizli özelliği daha aktif ettirmiştim.
    Komşumda Volvo S60 D2 var. O da sürekli stop etmesinden şikayetçi. Kendisine çözümü hemen bildiriyorum.

Nerde yaptırdığınızı yazabilirmisiniz ,
  • numarası burada 5359234258 mühendis bu arkadaş, bu işleri yaptığı bir yer var avrupa yakasında orda buluştuk laptopu bağlayıp halletti.

hocam merhaba. hangi ilde yaptırdınız. kocaeli-sakarya-istanbul civarlarında nasıl bulabilirim

• İstanbul güngören civarıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.