Arkadaşlar iyi forumlar. Benim bir sorum olacaktı. Şimdi durum şu ben ve kardeşim bu zamana kadar ortak bir steam hesabı kullandık. Tüm oyunlarımızı oraya aldık. Oynadık falan. Sonra ben evden ayrılıp üniversite yollarına düştüm. Burada kendime bir bilgisayar aldım ve bir steam hesabı açtım. Ama başta da kardeşime dedim ki o ortak olarak kullandığımız hesap benim adıma açılmış olduğu için benim hesabım olsun. Bu açtığım hesapta senin. Yani o şuan benim hesabımı evdeki bilgisayarda kullanıyor. Ben onun diye açtığım hesabımı kendi bilgisayarımda. Şimdi sorum şu. Biz hesapları değiştirme kararı aldık. Yani ben eski hesabımı şuan kullandığım bilgisayarıma o da benim açtığım hesabı evdeki bilgisayarda kullanacak. Ama oyunlar ve oyunlarda ki ilerlemeler aynı değil ve kardeşimin bilgisayarında indirilmesi zor oyunlar var. O oyunların bir kaçı benim onun adına açtığım hesapta var ama ilerlemeler - online ise rankı vs. farklı tabiki .Şimdi kardeşim bilgisayarda ki oyunları silmeden benim ona vereceğim hesap ile oturum açtığında ortak olan oyunları sorunsuz oynayabilir mi? İllaki silip yeniden kurması şart mı? Umarım anlamışsınızdır. Anlamadığınız nokta olmuşsa belirtin. Bu işlemi nasıl sıkıntısız yaparız?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme