merhaba bugün birden steamden mail yağmaya başladı eşyanız satıldı diye, envanterimde ne var ne yok hepsi pazarda satılmış ve cüzdana gelen paranın hepsi https://steamcommunity.com/profiles/76561198798561405 bu kullanıcıya gitmiş pazar ile adamın profiline tıkladığımda türk olduğunu gördüm ve şifremi nasıl biliyor da girip tüm eşyalarımı paraya çevirip kendi hesabına atıyor hala anlamadım. tüm paranın bu adam gittiğini görünce ekledim kedisini ama beni engelledi galiba çünkü profiline tıkladığımda hiç birşey gözükmüyordu hesabımda yaklaşık 3 tl kalmıştı, kalan 3 tl yi de bir başka hesaba aktarmış https://steamcommunity.com/profiles/76561199021524457 giden eşyalarım veya 175 tl lik kaybım steam tarafından karşılanır mı ? yada bu şahsı dava edebilirmiyim ? yaptığı hırsızlık. dolandırıcılık değil bu , benim hesabıma giriş yapıp öyle gerçekleştirmiş bu transfer işlemlerini.175 değil 1 lira bile çalmış olsa aynı şekilde davranırdım cezasını çeksin steam destek mesajı yolladım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum yaptığı hırsızlığın yanına kalmasını istemiyorum ne yapmalıyım? fikir verip yardımcı olursanız sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efecancskn -- 30 Mayıs 2022; 20:0:24 > |
Steam hırsızlığı hakkında yardıma ihtiyacım var
-
-
Steam Destek'e bu konu hakkında ticket at mutlaka. Orada türk destekte var o yüzden kafan rahat olsun. Benim de hesabım çalınmıştı benim mallığım sonucu sonra yazdım yardımcı oldular geri aldım. Allah'tan benimkini çalan eleman satmaya falan kalkışmamıştı itemleri sadece Pubg'de hile yapmıştı o kadar onu da düzelttirdim banımı açtırmıştım.
-
Steam mobile guard kullanmanın önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savcılığa şikayette bulun hesaba giriş ip sinden bulup anasını ağlatsınlar hiç üşenme hırsızlıktan ceza alsın
Hocam savcılığa şikayette bulunun onlar Steam ile iletişime geçip bilgileri isterler nitelikli dolandırıcılıktan en az 3 sene yatarı var.
-
Bunun tek aciklamasi var. İnternet cafede Steam hesabina girmiş olabilirsin , Yada başka bir arkadaşin evinde steam hesabi acmişta olabilirsin.. Bunu yapan sana en yakın kişidir. Steam'de hesap caldirmak İMKANSİZ birşeydir cünkü.. Tamamen senin ihmalkarligin.. ve iyi niyetin. Dava edersen hakkını alirsin. steam destege başvur. Hesabida ekran görüntüsüyle yetkililere yolla. Epey ugraştiricaklar seni.
-
steam den gelen cevap bu oldu, bırakmayacağım bu işin peşini
Cüzdan bakiyenizin izinsiz kullanıldığını duyduğuma üzüldüm. Pazar aktivitelerini geri alamadığımızı öğrenmek can sıkıcı, biliyorum.
Dolandırıcılıklardan ve çalınmalardan nasıl korunabileceğinizi öğrenmek için lütfen Takas Dolandırıcılığı makalemize göz atın.
Sahtekârları lütfen Steam Topluluğu aracılığıyla şikâyet edin. Dolandırıcıları Steam Topluluk üzerinden raporlamak, bu gibi hareketlerin gelecekte tekrarlanmasını engellemek için en iyi yoldur.
Bu konu özelinde yapabileceğim veya söyleyebileceğim başka bir şey olmadığı için destek talebini kapatıyorum.
Farklı bir konu hakkında sorunuz olursa lütfen yeni bir destek talebi oluşturun. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Steam Support
Andrea
-
herhangi bir internet cafede bağlanmadım steame
en üstteki pc adı benimki
son giriş geçmişine de baktım çin gözüküyo , ama adamın adı furkan olarak gözüküyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efecancskn -- 30 Mayıs 2022; 23:51:18 >
-
Savcılıklar çok yoğun oluyor gerekirse saatler günler harcayın ama cezasız kalmasın. Herkes üç beş lira diye peşini bırakıyor adam da sürümden kazanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 31 Mayıs 2022; 0:11:35 >
aynen öyle yapıcam bırakmıcam peşini
-
Vay be milletin uğraştığı işleri bak..
-
Adam vpn kullanmış belliki. Bu işi bırakmayın hocam yeteri kadar kanıtınız var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Savcılığa şikayette bulun hesaba giriş ip sinden bulup anasını ağlatsınlar hiç üşenme hırsızlıktan ceza alsın
|
Steam mobile guard kullanmanın önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor işte.
|
Hocam savcılığa şikayette bulunun onlar Steam ile iletişime geçip bilgileri isterler nitelikli dolandırıcılıktan en az 3 sene yatarı var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X