Şimdi Ara

Steamle İlgili bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Steam hesabımda Payday 2 var fakat malum akk yüzünden indiremiyorum.Dışarıdan payday 2 yi korsan alıp,crack yapmasam steam üzerinden oynayabilir miyim ?

• blackdevil85 kullanıcısına yanıt
    Evet bütün oyunların dosyalarını steam dizininie atıp indirmeye gerek kalmadan oynayabilirsin. SteamLibrary/steamapps/common konumuna PAYDAY 2 diye klasör açıp dosyaları içine at. Daha sonra steamden oyunu indir komutunu verince steam var olan dosyaları kontrol etmeye başlayacak eğer eksik varsa indirir ama çoğu dosyayı indirmekten kurtulmuş olacaksın.
  • Malesef öyle bir şey mümkün değil zaten mümkün olsada son sürümünü bulman çok zor olurdu çünkü oyuna her hafta 4-5 GB güncelleme geliyor.
    Ya gidip internet hızı iyi olan bir internet kafede indirecen steam yoluyla ardından steam aracılığıyla yedekleyip USB ye atıp evde geri yüklicen yada
    bi gece oyun indirmesini başlatıp PC yi açık bırakacan.

Steamle İlgili bir soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelotus59

Evet bütün oyunların dosyalarını steam dizininie atıp indirmeye gerek kalmadan oynayabilirsin. SteamLibrary/steamapps/common konumuna PAYDAY 2 diye klasör açıp dosyaları içine at. Daha sonra steamden oyunu indir komutunu verince steam var olan dosyaları kontrol etmeye başlayacak eğer eksik varsa indirir ama çoğu dosyayı indirmekten kurtulmuş olacaksın.

hocam oyuna sürekli güncelleme geliyor torrent dahi olsa her seferinde oyunun boyutu kadar güncelleme geliyor en güncelini dışarıdan bulacağını sanmıyorum.
  • khonex kullanıcısına yanıt
    Diğer oyunları torrentleyip klasöre atsa gene güncelleme gelir illa birşeyler eksik olur 30 gb indireceğine 4gb indirsin
  • Yalnız arkadaş dışaradan alcam diyor yani büyük iht. bi internet kafe veya bir bilgisayarcıdan rahat 1 yıl önceki sürümü olacaktır.torrent indirmek istese direk steam indirirdi.
  • Anladım beyler saolun bişeler denerim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.