Şimdi Ara

STEREO AMFİ PİKAP BAĞLANTISI ACİL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bu hafta içinde jvc-ax-1 temiz bir anfi buldum onu alacağım pikapla kullanıcam pikabımda jvc yalnız kafama şu soru takıldı phono girişin yanında topraklama girişide var ama benim pikabımdan sadece ses ve elektrik kablosu çıkıyor bağlarken bi sıkınıtı olur mu olursa çözümü nedir herkese şimdiden teşekkürler resim isterseniz yükleyebilirim :)

• Pek sorun yaratmaz, topraklama yeri aynı zamanda ses bağlantısının dış yüzeyidir. İyibir ses kablosu kullanırsanız topraklamaya ihtiyaç yoktur. Ses kablonuz kötü olur, pikap ile tam şaselenmezse araya kalın bir kablo ile şaseden şaseye kablo atılır. Bence şuan gereksiz..
  • Merhaba hocam teşekkür ederim içim rahatladı vallaha ilk sistemim olucak fazla bilgim yoktu çok sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Pek sorun yaratmaz, topraklama yeri aynı zamanda ses bağlantısının dış yüzeyidir. İyibir ses kablosu kullanırsanız topraklamaya ihtiyaç yoktur. Ses kablonuz kötü olur, pikap ile tam şaselenmezse araya kalın bir kablo ile şaseden şaseye kablo atılır. Bence şuan gereksiz..
    Hocam konuyu hortlatıyorum ama benzer bir sorun benim müzik sisteminde de var. Pikaptan anfiye ince bir şase kablosu çektim. Düşük ses seviyelerinde paraziti kesti ancak sesi yükseltince parazit duyulmaya başlanıyor. Acaba daha kalın bir bakır kabloyu şuan var olan kabloya lehimlesem sorunum çözülür mü ? Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enes1971 E kullanıcısına yanıt
    Ses kablosunu iyileştirin, sesiyüksettikçe artması , belki plak kaynağındanda geliyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.