Bildirim
şu anda dünyada uzaylı istilası olsa olabilecekler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ortalık şenlenir ne güzel. uzaylı pampalarıma katılırım hemen -
quote:
Orijinalden alıntı: APATAYIZ
ortalık şenlenir ne güzel. uzaylı pampalarıma katılırım hemen
-
cok buyuk seferberlik olur. uzaylilar gelmis lan kici kirik amerika solo kesemez oyun sonu boss lvl yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi uzaylı ama yığınlarca galaksi var, Andromeda uzaylıları mı yoksa Aquarius uzaylıları mı? -
bunu mu demek istediniz; saints row 4 -
Gelseler direk Türkiye'ye gelirler çünkü bizde 4.5G var
Solipsi Rai
Şahsen tanıştığım birisi değil. -
Cahilliğimi mazur görün. Ancak sizin sorunuzu cevaplandırmıştım yoksa bir şeyi mi kaçırdım? Su anda dünya üzerinde bulunan ırkların en cok rastlananı griler denen tür o yüzden onlsr gelirse ne olacağını sormak istemiştim. Yoksa dünya dışı zeki varlıklarla temas mı kurdunuz anlamadım.
Dünya dışı zeki varlık görmedim hiç nasip olursa Siyah Göz Gökadası galaksisine gitmek istiyorum, orada varsa görürüz. -
Muhtemelen Amerika ve birkaç avrupa ülkesinin önderliğinde tüm Dünya zorla birleştirilir, karşı çıkan ülkeler olur...Bu yüzden hem dünya içi karışıklık hemde uzaylılara karşı çok büyükk gıyamet kopaaa ve uzaylılar çok gelişmişse kolayca bizi madenlerde çalıştırırlar :P -
beni ilgilendiren tek yanı malum sitelere yeni bi kategori eklenir.
Alien -
Hadi bakalım ışık hızına yaklaşmanız dileğiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmine bakınca bildirim gider mi
- onlyfans türkiye"de yasal mı
- öğrencilik bitince yeşil pasaport biter mi
- uyurken sürekli sağa sola dönüyorum
- evliyken başkasına aşık olmak
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X