Şimdi Ara

Şu arabalara bir baksanız arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir şöyle geniş aile işi, fiyatı da uygun bir araba araştırıyorum, bütçem max 27.000TL, gözüm 2000-2003 Sceniclere takıldı birde biraz daha kücük ama 2005 Opel Meriva lar dikkatimi çekti hatta iki örnek vereyim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-kazasiz-149000-de-orjinal-km-lpgli-277974538/detay

Bu aracın sahibiyle görüştüm ne yazıyorsa o diyor vs.vs.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-cok-temiz-masrafsiz-bakimli-109.000-km-de-hatasiz-276011403/detay/

Bu aracın sahibi de aynı şeyleri söylüyor.

Sizce nasıl duruyor bu arabalar? Sizce alınabilir mi? Kronik diyebileceğimiz sıkıntıları olan araçlar mıdır? Otomatik vitesi nasıldır? Bu yaş/model Scenicler ve Merivalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Sizce hangisi alınabilir?

• 2000 Model bir araca o kadar para vermek mantıklımı bilmiyorum ben olsam vermezdim ki o aracıda severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KeReMM -- 17 Mart 2016; 17:40:01 >
  • Bu iki araç da alınmaz. Bizim bi arkadaş da bu tarz araç bakıyordu, gitti doblo aldı, biniyor şimdi, gayette memnun. Sizede doblo önerrim, satarken de kolay
    satarsınız, parçasıda ucuz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBot -- 17 Mart 2016; 18:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah 16 Yaşında araba bizim veletten büyük 😄
    O kadar para bu yaştaki arabaya vermek hiç mantık işi değil.
    20 lira peşinatla transporter bile alırsınız kafamızı bunlarla meşgul etmeyin.

• Logan MCV

• 2004 1.6 lpg meriva enjoy easytronic kullaniyorum 120 binde .Direksiyon kutusunun sıkıntısı kronik tikirdiyor.Opellerde beyin-elektronik sıkıntısı herkesin malumu.Beyin arızası akıllı uslu usta bulana kadar canımız sıkılmıştı bulduktan sonra sıKıntı yok.motorunu cok beğeniyorum ancak y. Otomatik şanzıman daha iyi olamliydi ama almadan once okuduklarim beni korkutmustu o kadar değil.Ayrica yakıtı lpg de az ancak ilk calismada lpgye geçene kadar kışın çok benzin harcadı :) Benim aklima gelenler bunlar...

• Haklısınız sonuçta Scenic 16yaşında ama arkadaşlar piyasa malum yani bu paralara başka ne alabilirim bilemiyorum kafam fena halde karışık, Doblo vs bende düşünüyorum ama doblo ticari değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki yerimde siz olsanız ne alırsınız tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bütçe max 27bin.. Yaşı çok diyemeyeceğimiz verdiğimiz paraya değecek en iyi araba sizce hangisi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gosdil G kullanıcısına yanıt
    Dacia logan mcv lerde uyuyorsa bi bakin hocam piyasasina is gorur

• Hocam kangoo doblo caddy vb. araçlara bakabilirsiniz araçların tek farkı her yıl muayeneye girmeleri, şehir içi için iyi araçlar bunlar ama caddy dışında uzun yolda konfor beklemeyin. Babamda kangoo var yakıtı çok iyi, seri bir araç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.