Şimdi Ara

şu araçları kullanan biri varsa yorumunu bekliyorum (dizel sedan ) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu dizel araçlardan birini düşünüyorum manuel kullanıcam kullananlardan yorum bekliyorum

hedefe kitlenmem gerek o yüzden soruyorum

hangisi sağlam ve yol tutuşu iyi yakıt bakımından genel yorum bekliyorum

1.6 motor düşünüyoruz renault 1.6 130 olan pek yaygın değil ama 1.5 110.luk olanda yeter bize

Accent blue

Renault fluence

fiat egea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusatttt -- 5 Eylül 2019; 21:22:13 >

• 1.5 dci otomatik icon donanım fluence kullandım.Parasına göre fena araba değil. 17 jant oldugu için mi bilmiyorum ama konfor bayankotuydu.Tuketım iyi, genişlik güzel, yol tutus idare eder.
  • Fluence 1.6 kullanıyorum ara ara yıl bilgisi vermemissiniz araba içi çok ferah geliyor bana. Sürücü koltuğu blue ve egea dan daha geride. Egea ve blue dan sağlamdır ama yol tutuşu konusunda çok kesin konuşamıyorum düz yolda basınca hepsi iyi ama Önden çekişli arabalar da virajlarda çoğu araba 100den sonra savruluyor. Blue çok donanımlı en boşu bile güzel hoşuma gidiyor egea da yakıtı kokluyor siz aralarından seçiminizi kullanarak yapın hepsini denemeden almayın
  • 1.5 dci 110 hp 6 ileri Fluence tavsiye ederim. Geniş, yakıtta üzmez, konforu yeterli. Motor ömrü uzun. Yürütme maliyeti düşük.
  • Hepsini kullandım ve aralarından birini seçecek olsam Egea'yı alırdım kesinlikle. Fluence ve Blue da kötü araçlar değil ancak onlarda eksik gördüğünüz noktaların hepsi Egea'da var. Konfor açısından da çok başarılı bence. Yol tutuş ise 2sinden kesin iyi ama bir Focus rijitliği de yok tabii ki. Otomatiği ise Blue'daki DCT'den kesinlikle çok çok iyi, EDC ile benzer.
  • Fluence 2012 model Dynamic 1.5 dCi manuel versiyonunu 3 sene kullandım. Muadillerinde olmayan bir sürü özellik vardı. Arabaya binenler ooo müdür olmuşsun diyorlardı. Koltuklar yarı deri. Uzun yol konforu gayet iyiydi.

Yakıtta uzun yolda 3.8'i tutturduğum oldu. Yol tutuş benim için gayet yeterliydi hız sınırlarında gittiğim için. Ralli yapmayı denemedim arabayla.

Ayrıca dikkatinizi çekeyim Fluence'nin muadili Elantradır, Accent değil. Accent Fluence'nin yanından geçemez. Accenti çok az da olsa kullandım ancak Egea'yı hiç kullanmadığım için onun hakkında yorum yapamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataruna -- 6 Eylül 2019; 6:54:39 >
  • accenti eleyin egea yada fluence, hangisi içinize sinerse. performans için fluence tarafında 1.5dci 110 beygir olanı, egea tarafında 1.6mjet 120 beygir olanı tercih edin, 1.3 dizeller çekmiyor egea'da.
  • bu 3 lü arasında Egea'yı alırım.
  • iş gereği 2018 egea kullanıyorum sonrasında 2012 megane 3 hb ( fluence muadil ikisi de dizel )aracıma biniyorum kesinlikle megane sürüş dinamiği ve rahatlığı araç atikliği ve motor tepkileri ve sesi vs açılarından daha iyi bir araç ve iş yerinde envai çeşit adam var birisi de egea iyi demedi daha. megane ında iç döşemesi felan kaliteli değil ama egea çok kötü o konuda bana sorsalar kesinlikle ikisinden fluence derdim ayrıca rahat temin edilen yedek çıkma ikinci el muadil parçası bulunan bi araba olarak da fluence iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalmahluk -- 6 Eylül 2019; 8:9:29 >
  • 3 arabanın da dizel otomatik olanini kullandım. Benim genel olarak siralamam. Fluence<egea<blue.
  • SayınOzi kullanıcısına yanıt
    İlk defa böyle diyeni gördüm...
  • 1.5 Fluence kullandım. Kamyondan hallice bir kullanımı var. Kırmızı ışıkta dururken arkadan Jetta frensiz olarak çarptı. Araçta 7000 TL hasar oluştu.
  • Ağustos ayında 1 hafta 1.5cc dci fluence manuel kiraladım.Durduğu yerde güzel araç , ferah , normal yakıyor falan ama gerçekten 100 km/h üzerine çıktımı korkuttu beni . bence sürate uygun değil . çok yükse araç alttan çok rüzgar alıyor .
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Isareti yanlis koymusum tam tersi olacakti
  • Dizel otomatik kullandım. Fluence temiz olmak şartıyla alınabilir. Yoksa yol tutuşundan şikayet edersiniz. Kapısı açıldığında direkleri esneyenini bile gördüm. İçi ferahtır.

Egea 1.6 120 dizel otomatik kullanmaktayım. Fabrikadan gelen Goodyear lastiklere rağmen Abs ve Esp çok sık devreye giriyor. Frenden ayağını yedirerek çekmeyince rampada geri kaçıyor. Düşük hızlarda sabitleyiciyi açtığımda hemen gazlamıyor. Önü çok ağır, duruşundan belli. Yine de ülke şartlarına göre iyi araba.

Arabada multimedya sistemi güzel. Dijital klima da çok başarılı.

Konu dışı ama 1.5 dizel trendx Focus da kullanıyorum. Yakıtı fazla ama tepkileri çok iyi. Koltuk kumaşları yağmur damlasına bile leke yapıyor.
  • Blue zaten alt segment direkt eleyin

Egea da fluence'dan daha iyi bi araç, genel tabirle daha tok ve oturaklı

1.6 mj zaten performans olarak çok iyi, yakıt olarak 1.5 dci fluence'a göre yarım litre fazla yakar ama rakibi 1.6 dci sonuçta, yakıtı onunla aynı

Ben de dizel otomatik egea kullanıyorum, aracımın inceleme konusu,

https://forum.donanimhaber.com/egea-1-6-multijet2-dct-detayli-inceleme-hypermiling-sehir-ici-4-3-litre--130178669

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Eylül 2019; 12:57:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.