Şimdi Ara

su kaynatma sorunu lütfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

selamun aleyküm beyler.benim arabam audi 80 2.0.arabam azda olsa su kaybediyor bugun fark ettim radyotörün boruyla birlestigi yerden cok az bi paslanma olmus saniyorumki ordan su kaciriyor.ve arabada su kaynatiyor arabayi rolantide calistirip radyotör kapagini aciyorum suyu disariya atiyor? bu normalmidir.gecen trafikte fazla kaldim hararet yapti bende durum kapagi actim hava yapmisti yavasca acip baktim ve suyu disari akitti arabadada antifiriz yok norml ve su var gerci normal su demek olmaz pasli su var yani suyun rengi öyle yag karismis gibi degil ama sanirim hep su koymaktan dolayi oluyo:) bi usta dediki jonta yanik:) digeri devirdaim bozuktur dedi:) bende hortumlardan birinin hararet yaptiginda baya bi sistigini yani sertlestigini gördüm:) bunun da nedeni jonta dediler:) simdi nedir bu bu arada cevp bölümüne biunu yazdigim icin özür cünkü tam benim konuma denkti.sizce ne olabilir su kacagindan dolayimi suyu kaynatiyor sizce,ben arabayi yeni aldim sayilir yani hic hararetli kullanmadim ve arac su andada hararet yapmiyo 90 gectigi zaman fan aciyo ve sicaklik düsüyo sadece neden suyu kaynatiyo onu ögrenmek istiyorum.saygilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.