Şimdi Ara

Sub out çıkışlı LCD tv arayışı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde halihazırda Bose Acouistimass serisi aktif Subwoofer olduğu ve bu cihaza asla kıyamayacağım için sub out çıkışlı (D-sub la karışmasın)
    46-47 veya 50 inch LCD TV aramaktayım şu ana kadar yaptığım tüm araştırmalar sonucunda sadece 2 tv bulabildim türkiye pazarında ...
    Bir tanesi Toshiba regza serisinden ama maalesef istanbul bilişim denilen acaip firmanın hiç olmayan stoklarında görünüyor ve başka hiçbir mağazada yok.Diğeri ise şaşırtıcı şekilde bir vestel pixellance serisi ürünü ve satışı devam eden bir ürün.Bu ürünlerin dışında türkiye pazarından satın alınabilecek LG ,Samsung veya bir başka markaya ait LCD tv serisi biliyormusunuz.(bana lütfen optical outları,rca outları ,coaxial outları yazmayın ben sadece sub out
    konusunda israrcıyım)
    Teşekkürler..

• Tam tahmin ettiğim gibi 19 kişi mesajı okudu ama fikri olan yok ..Vestel i aldım bose ile muhteşem keyifli oldu görüntüyüde idare edeceğiz başka yol yok.
  • Hayırlı olsun.

Ben Toshiba xv500 kullandım. Güncel bir seri değil bu model. Bu modelde sub çıkışını büyük keyifle kullanıyordum. Sürekli anfi kullanmak mecburiyetini ortadan kaldırıyordu.

Şu an Samsung 46c7000 var. Maalesef bu çıkış yok. Artık dijital çıkışlar tercih ediliyor ancak bunun için de evde 5.1 anfi olması gerek.

Sizin gibi ben de TV ararken bu çıkışı çok aradım ancak güncel modellerde olmadığı için ve anfi de kullandığım için önceliklerim arasından çıkardım.

Sa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 22 Ağustos 2010; 0:09:04 >
  • Sn eiskent cevap için teşekkür ederim dediğim gibi bose subwoofer a asla kıyamadım ve vesteli aldım 2 gün önce. Vestel bu makinede iyi iş çıkarmış
    Digitürk ü hdmi den bağladım,Pioneer DV6000 ide diğer HDMI ye bağladım Bose sub out ta bağlı.Ses yetmedi olasılığına karşı vestel in rca çıkışlarıda marantz anfi ye bağlı ve marantz 2 adet altec lansing hoparlörü sürüyor ..Bana ne lazım kıytırık ev sinema sistemi hemen hepsini dinledim iyi ses duymamış insanlar için iyi olarak algılanıyor ama benim için geçerli değil maalesef...Amavestel in görüntü kalitesi maalesef ancak ve ancak samsung 5 serisi kadar ya eder ya etmez idare edeceğiz durumu bu çözümle artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.