Şimdi Ara

Subaru LEGACY - OUTBACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı ve karizmatik station Outback'larin 2000-2002 modelleri nasıl?
    Kalitesi, özellikleri, konforu vs...
    Kronik arızaları var mı?
    20.000 liraya temizini bulabilir miyiz?
    Tavsiye edilebilecek bi araç mı kısaca?

şu ilandaki araç mesela?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-az-km-temiz-bakimli-outback-50176850/detay

cevaplarınıza ihtiyacımız var.

• Yok mu bi Subaru kullanıcısı? :)
  • kronik sıkıntısı yok aksine kolay kolay sorun cıkarmazlar ,sürüşü çok zevklidir inmek istemezsiniz sizin için sıkıntı olurmu bilmiyorum parça fiyatları aşırı yüksek bu konuyu araştırın binici için ideal bide buna bakın derim :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-kazasiz-cok-temiz-79000-km-de-4x4-impreza-67918185/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 25 Aralık 2011; 11:36:33 >

• o kasa imprezalar felaket çirkin, onları düşünmüyoruz.
    videoda outback çok iyi. ;)

boxer motordan anlayan usta falan da bulamayız galiba doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikko_fcb -- 25 Aralık 2011; 11:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikko_fcb

o kasa imprezalar felaket çirkin, onları düşünmüyoruz.

yok o kadar ahım şahım bişey değil japoncuların coğu halleder merak etme izmirin aliağa köyünde bile iş yaptırdım hafta sonu pikniklerini dağ gezilerimi özledim bi an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 25 Aralık 2011; 11:51:08 >
  • videolara bakınca daha da kanımız kaynıyo subaru'ya. :)
    bence japonlar içinde en farklı marka subaru.
    boxer motor - çerçevesiz camlar - 4x4
  • 2000 model arabanin neresinden ne cikacagi belli olmaz, iyi bi tamirciniz yoksa girmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

2000 model arabanin neresinden ne cikacagi belli olmaz, iyi bi tamirciniz yoksa girmeyin.

illaki ama 20.000 liraya da sorun çıkmayacağından emin olabildiğimiz ne alınabilir ki mesela?
    iyi bi çekişe sahip, kronik problemi olmayan ve aynı anda station?
  • http://img49.resimup.net/di/4NSJ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikko_fcb -- 25 Aralık 2011; 13:07:57 >
  • Türkiye'de ne yazık ki Subaru gibi markalar harcanıyor. Sanırım bu satış stratejisinden ve reklam eksikliğinden kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner35

quote:

yok o kadar ahım şahım bişey değil japoncuların coğu halleder merak etme izmirin aliağa köyünde bile iş yaptırdım hafta sonu pikniklerini dağ gezilerimi özledim bi an

Petkim+Tüpraş+İzmir Demir Çelik+57000 nüfüs = Köy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdmr1 -- 25 Aralık 2011; 13:51:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

quote:

quote:

petkim ve tüpraş var diye zaten biz otomobil sanayisi ilgili konuşuyoruz gidersen bakırçay sitesine bir bak hiç bir şey bulamazsın yarım metrelik çukurları olan toprak bir yol asfalt bile yok insanlar servisi için izmire gelir... tüpraş petkim izmir demirçelik otomobille ilgilenmiyor malesef şantiye ordada iyi bilirim bahsettiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 25 Aralık 2011; 14:46:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

petkim ve tüpraş var diye zaten biz otomobil sanayisi ilgili konuşuyoruz gidersen bakırçay sitesine bir bak hiç bir şey bulamazsın yarım metrelik çukurları olan toprak bir yol asfalt bile yok insanlar servisi için izmire gelir şantiye ordada iyi bilirim

Aliağa'ya değil sadece bakırçay sanayi sitesine köy demelisin o zaman.Ayrıca sen ne zaman gittin bilmiyorum ama şuan toprak yol değil ,heryer asfalt.Son olarak izmirden de müşterisi olan çok iyi ustalar da var emin ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

petkim ve tüpraş var diye zaten biz otomobil sanayisi ilgili konuşuyoruz gidersen bakırçay sitesine bir bak hiç bir şey bulamazsın yarım metrelik çukurları olan toprak bir yol asfalt bile yok insanlar servisi için izmire gelir şantiye ordada iyi bilirim

Aliağa'ya değil sadece bakırçay sanayi sitesine köy demelisin o zaman.Ayrıca sen ne zaman gittin bilmiyorum ama şuan toprak yol değil ,heryer asfalt.Son olarak izmirden de müşterisi olan çok iyi ustalar da var emin ol.

Alıntıları Göster

aliağanın kendi insanı bile öyle diyor neyse seni mi kırcaz öyle değiriz kusura bakma hakaret amaclı değil ustalarınıda biliyorum merak etme lafım yok ustalara parçacı yok güzel kardeşim oralarda adam akıllı sen şimdi subaruyu tofaşla kıyaslama ...yoksa ben o sitedeki melihin(crayz tunning) yeşil subarusunuda bilirim (320 ci ile takaladı ) sukot gemi kurtarmadaki dalgıç yunusun buz mavisinide iyi bilirim polislere bu subaruların orjianli böyle olduğunu anlatana kadar çok çektiler polisler bile alıştı orda subaruya bişey demiyorlar onlarıda iyi bilirim parçayı alırsın izmirden bakırçaydada bütün ustalar yapar bizde onu diyoruz abartılacak bir motor değil işinin eğli herkes yapar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

2000 model arabanin neresinden ne cikacagi belli olmaz, iyi bi tamirciniz yoksa girmeyin.

illaki ama 20.000 liraya da sorun çıkmayacağından emin olabildiğimiz ne alınabilir ki mesela?
    iyi bi çekişe sahip, kronik problemi olmayan ve aynı anda station?

20bin liraya değil, sıfır araç bile alsanız sorun çıkabiliyor. Önemli olan sorun çıktığında hızlı ve ucuz yedek parça temini. Örnek olarak Türkiyenin istediğiniz yerinde Renault marka bir araç ile yolda kalsanız, anında yedek parça bulabilir ve aracınızı tamir ettirebilirsiniz ama Subaru ile yedek parça bekleyebilirsiniz yada ustasını kolay bulamayabilirsiniz..

• şimdi anladım tşk ederim.
    bırakın servisi bayisi bile yok subaru'nun memlekette doğru dürüst...
    ama ne yapalım ilgi alaka işte. :)
  • quote:

şimdi anladım tşk ederim.
    bırakın servisi bayisi bile yok subaru'nun memlekette doğru dürüst...
    ama ne yapalım ilgi alaka işte. :)

Aynı ilgi ve alaka bende de 2000 2001 Volvo S40a karşı vardı, gerçi hala var da :)
    Sırf bu parça & usta ikilisi yüzünden caydım.
    Birde kasko şirketleri, o yaştaki arabalara kasko yapmak istemiyorlar, yapsalar bile yüksek bedeller çıkıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.