Şimdi Ara

Şubatta Askerim Yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 senedir anksiyete bozukluğu tedavisi görüyordum en son doktorum büyük oranda geçmiş zaten mezunda oluyosun iyice rahatlarsın deyip ilacı
    doz azaltarak bıraktırdı.
    bende ilaçlar bitmeye yakın gittim tecili bozdurdum tabi sağlık raporu alma aşamasında tedavi geçmişimde anksiyete tanısı olduğu için askeri hastane psikiyatriye sevkedildim.
    orada durumu anlattım bitirme sürecindeyim son ilaçlar felan filan dedim ve "Anksiyete bozukluğu geçirilmiş Askere elverişlidir komando olamaz" yazılı raporumu aldım.
    şimdi sorunum şu ki ilaçlara bıraktığım dozlarda yeniden başlama durumunda kaldım meret nüksetti hafiften. askere mecbur ilaçla gitmek zorundayım nasıl olacak??
    acil yardım :(

• Girişte bavulunu arıyorlar ilaçları alıyorlar. Sende açıklamanı yapıyorsun. Bu ilaçlar benim için çok önemli diyorsun. İlaçlarına el koyuyorlar. İçeceğin zaman gel viziteden al iç diyorlar. Çok denetimli bi yere düşersen (düşeceğini sanmıyorum) raporu göster diyebiliyorlar. Kafaya takma o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burokko -- 15 Ocak 2015; 4:40:59 >
  • eyvallah çavuşum içim rahatladı :) ama rapor bende değil şubeden aldılar ondan canım sıkılıyo keşke fotokopi alaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: morokoz

Arkadaşlar ben 3 senedir anksiyete bozukluğu tedavisi görüyordum en son doktorum büyük oranda geçmiş zaten mezunda oluyosun iyice rahatlarsın deyip ilacı
    doz azaltarak bıraktırdı.
    bende ilaçlar bitmeye yakın gittim tecili bozdurdum tabi sağlık raporu alma aşamasında tedavi geçmişimde anksiyete tanısı olduğu için askeri hastane psikiyatriye sevkedildim.
    orada durumu anlattım bitirme sürecindeyim son ilaçlar felan filan dedim ve "Anksiyete bozukluğu geçirilmiş Askere elverişlidir komando olamaz" yazılı raporumu aldım.
    şimdi sorunum şu ki ilaçlara bıraktığım dozlarda yeniden başlama durumunda kaldım meret nüksetti hafiften. askere mecbur ilaçla gitmek zorundayım nasıl olacak??
    acil yardım :(

Benim sana tavsiyem, tekrar askeri hastaneye sevk alıp, durumunu tekrardan anlatman. Çünkü anksiyete bozukluğu, askerde daha çok nüksedecektir. Bu yüzden ikinci bir muayeneye gitmeni öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerliğim Tecil Olur mu?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.