DFM SUCCE HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ NELER ? DONANIMI NAVİGASYON GERİ GÖRÜŞ KAMERASI VB. SİZCE NASIL? ALINIR MI? NEDEN ALINMAZ VE RESİM PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
fiyatına göre çok iyi donanımı var,ancak çinli araçlara karşı ülkemizdeki ön yargı(pek de haksız sayılmaz),yedek parça bulunup bulunamayacağı, servis yaygınlığı gibi sebeplerle alınmaz bence. ancak diyelim ki büyük bir aileniz var 5 kişilik otomobillere sığmıyorsunuz,servisin bulunduğu şehirde kalacaksanız uzun süre(sanayide kimsenin bu araçtan anlayacağını sanmıyorum) belki olabilir. fayda maliyet oranı açısından iyi olsa da risk çok.
fiyatına göre çok iyi donanımı var,ancak çinli araçlara karşı ülkemizdeki ön yargı(pek de haksız sayılmaz),yedek parça bulunup bulunamayacağı, servis yaygınlığı gibi sebeplerle alınmaz bence. ancak diyelim ki büyük bir aileniz var 5 kişilik otomobillere sığmıyorsunuz,servisin bulunduğu şehirde kalacaksanız uzun süre(sanayide kimsenin bu araçtan anlayacağını sanmıyorum) belki olabilir. fayda maliyet oranı açısından iyi olsa da risk çok.
1 Aydan Beri Succe Kullanıcısıyım. Üzerinde Yıllardan Belli Kullanılan ve Herkez Tarafından Kabul Gören Pugeot 307 Motoru bunun hangi parçası bulunmayacak. Arıza tesbit cihazları pugeot 307 soketi ile ayni ve ayni program ile ariza tesbiti yapılıyor. Yedek parça sorunu cıkarsa kaporta aksamında çıkabilir. Tüketici Koruma Haklarına Göre de bir firma ürettiği bir ürünün 10 yıl süre içerisinde 1 civata dahi olsa talep edildiği vakit müşteriye temin etme mecburiyeti vardır. Bu yükümlülükleri yerine getirmeden o ürün piyasaya sürülemez. Ben Elektronikçiyim. Keysmart 4 MP Fotograf makinesinde pil temin edememe sorunu oluştu. Pili temin edemeyen firma 7 MP fotoğraf makinasıyla müşteriyi memnun etmek zorunda kaldı. Hiçbir Ücret almaksızın. Bu yüzden tüketici koruma haklarınıda bilmek gerekir. Kaporta Aksamındanda sıkıntı çıkma ihtimali bu yüzden bence çok zayıf. Saygılarımla.. Ben Bu araçtan çok memnunum. Açık yüreklilikle herkeze tafsiye edebilirim.
Succe'yi getiren firma işi bırakıp tasfiye olursa. Araba elinizde patlar! Çok ta güvenmeyin tüketici haklarına! Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gitseniz netice almazsınız. Kanunlar çoğunlukla iyi gün dostu olur. Acı ama gerçek bu malesef!
valla yıllardır sıfır araba alıyor kullanıyorum genelde bu tip ticari arçlar hep tercih ederim ford connectten opel comboya kadar kullandım hepsinden daha rahat bir araç ve kalitesine gelince onlardan kalitesiz kesinlikle değil heledebir ford connectene kesinlikle değil sadece aracın bir eksisi var oda torku düşük onun dışında kaporta olarak dobloda connekten falan iyidir araçta ses yok ford connkte 1 yıl bindim daha sıfır araçtı aman allahım homurtusunda yanında durulmuyor her yerinden ses geliyor rezalet yav parçaları yan sanayi fordda çalışan arkadaşlarım var peoget partnerde kullandım oda aynı rezillik yani kısacası bu paralara alınacak araba yalnızca dediğim gibi torku düşük aracın beygir gücü iyidirtatin edeici ama hız yapmanız için torka ihtiyaç var oda bu araçta yok açık söliyi,m hızı unutunonun dışında on numara bir araç
peogeot 307 motoru motoru yok brncr buaraçta sadece motorunu peogeot yapıyordur çünki 307 nin teker çevirme hızı sayısı bukadar düşük olamaz araç hız yapmıyor 140 nm tork var araçta benim biladerin kocaman reno master minibüsünde bile 260 nm tork var benim succeyi her türlü tokatlıyor ama yinede söylüyorum alınacak araba gerçekten sağlam araç şehir içi tüpte dur kalkı bol tırafikte kullandım 24 kuruş yaktıam araç daha yeni ilerd dahada düşer çok tatlı sürümü var aracın
Arkadaşlar,
1 ay gibi bir süredir succe kullanıcısıyım,öncelikle şunu söylemeliyim ki çok çekinerek almıştım ama sıkıntımın yersiz olduğunu ufak tefek sorunlara yetkili servisin yaklaşımından anladım...
** Daha çok yeni olmasına rağmen aracın çok azda olsa amortisörlerinden ses geliyordu,servise başvurdum.. Oldukça ilgililerdi ve bir saat kadar misafir edip,garantiden değiştirdiler...
** Araç teybinde bir sıkıntı yaşadım,sesi sonuna kadar açtığımda kapanıyordu.. Yine aynı şekilde Servise başvurdum,irtibat telefonumu aldılar,5 gün sonra aradılar,yenisi geldi müsait olduğunuzda değişime getirebilirsiniz diye,şaşırdım... Parça fiyat listesine bakmıştım aracı almadan önce,parça fiyatları nasıl diye,değişimi yapılan Teybin fiyatı 2,100 TL yazıyordu,fiyatın bu kadar yüksek olmasına rağmen ikiletmeden değiştirdiler...
Anlayacağınız hiç tanımamama rağmen araçtan da,servisinden de memnun kaldım,Şuanda hiç bir sorunum yok,maşallah saat gibi.. Ticari olarak işyerim için kullanıyorum,günde 250 Km rahat yapıyorum,bir sıkıntı yok..
Bunların yanında Ödeme koşulları harika,Kasko 960,00 TL çıktı,vergisi 1600 cc olduğundan uygun,bakım ücretleri diğer ticari araçlar ile mukayese edilemeyecek kadar ucuz,LPG ile şuanda 0,23 KRŞ yakıyor,yakıtta fena sayılmaz.. Yolda çok insanın sorularına cevap verdim,buda dikkat çektiği anlamına geliyor.. İşin özeti ben araçta memnunum,sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa seve seve cevap veririm.. Araç Plakam 34 JHP 31,Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: succe
valla yıllardır sıfır araba alıyor kullanıyorum genelde bu tip ticari arçlar hep tercih ederim ford connectten opel comboya kadar kullandım hepsinden daha rahat bir araç ve kalitesine gelince onlardan kalitesiz kesinlikle değil heledebir ford connectene kesinlikle değil sadece aracın bir eksisi var oda torku düşük onun dışında kaporta olarak dobloda connekten falan iyidir araçta ses yok ford connkte 1 yıl bindim daha sıfır araçtı aman allahım homurtusunda yanında durulmuyor her yerinden ses geliyor rezalet yav parçaları yan sanayi fordda çalışan arkadaşlarım var peoget partnerde kullandım oda aynı rezillik yani kısacası bu paralara alınacak araba yalnızca dediğim gibi torku düşük aracın beygir gücü iyidirtatin edeici ama hız yapmanız için torka ihtiyaç var oda bu araçta yok açık söliyi,m hızı unutunonun dışında on numara bir araç
ford connect yle kıyalayamazsın :)
en iyi ticari araç sıralamasını söyleyim.. :) 1.WV caddy 2.FORD tourneo connect ve peo panter teppe ,citroen bergino 3.reno kangoo 4.fiat doblo . . . . 9999. succe(made in china) anlarsın..
al sana kapak !
Bu araba ruhsatta ticarimi geçiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
Bu araba ruhsatta ticarimi geçiyor?
evet ticari olarak geçiyor.. yok hususi istiyorum dersen gidip yaptıracaksın tabi ki ek para istiyor.. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme