Şimdi Ara

suffering 2 ties çok acil yine yardım lütfen!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BORN iNTO THİS adlı bölümde takıldım kaldım. hani bu hapisanedeki adamın bizi bir evde karsılayıp konustugu ev duvarlarda gazete kupurleri dolu.demodan sonra evin ortası yıkık hep arena gibi bir tarafı yanıyor evin dısında da o buyuk solucandan var ha bire yaratıklardan kusup duruyor o adam da yaratıkları cagırıyo bana saldırtıyor bi yandan da kendi saldırıyor mına kodu...yukarda roket atar var bi tane alıyorum canavara sıkıyorum sıkıyorum bi şey olmuyor anlamadım napicam bi püf noktası var mı acaba ben ölünce o ibne adam you lost diyo kaybettin diyo neyepicam yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afakan2006 -- 5 Kasım 2006; 1:10:02 >

• ben oyunun son bölümündeyim yardım edecem ama daha net bi foto görürsem daha fazla yardım edebilirim
  • mutasyon şeridin dolana kadar köpekleri öldür sonra ilerle kapı vesayre bişey çıkar herhalde
  • sagol dostum gectim o bölümü yardımın icin tşk ederm
  • rica edeim
  • BORN iNTO THİS adlı bölümde takıldım kaldım. hani bu hapisanedeki adamın bizi bir evde karsılayıp konustugu ev duvarlarda gazete kupurleri dolu.demodan sonra evin ortası yıkık hep arena gibi bir tarafı yanıyor evin dısında da o buyuk solucandan var ha bire yaratıklardan kusup duruyor o adam da yaratıkları cagırıyo bana saldırtıyor bi yandan da kendi saldırıyor mına kodu...yukarda roket atar var bi tane alıyorum canavara sıkıyorum sıkıyorum bi şey olmuyor anlamadım napicam bi püf noktası var mı acaba ben ölünce o **** adam you lost diyo kaybettin diyo neyepicam yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.