Bildirim
şumu bumu derken bide anket koysanız..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
anketi sadece yöneticiler koyabiliyor -
aslında tercih ve kıyaslama bölümünde olsa güzel olur. -
araba alımı için anket olması olmaz gibi geliyor bana çünkü burda konu açanlar genelde tercıh yapacakları arabalarının iyi ve kötü yönlerini öğrenmek için konu acıyor anketin araba alıcak kişiye pek fayda saglayacagını düşünmüyorum -
anketin yanıltıcı olacağını düşünüyorum...
normalde genelde gerçekten araçlar hakkında bilgisi olanlar yazıyor....anket olursa her başlığa giren aracın tipine göre işaretler çıkar....
yada marka sempatisi vardır basar geçer.....
yazmayan büyük çoğunlukta söz sahibi olurki bence sonuçların kesinlikle kötü yönde etkiler.....
mesela atıyorum bmw eski bir model öneriliyor diyelim yanınada daha yeni bir araç ....
insanlar bulaşma bakımı pahalıdır v.s. yazıyorlar ama anket olsa hiç fikri olmayanlar bile ismi uğruna bmw ye tıklayıver gitsin yapabilir.... -
ya işte biyandan doru ama biyandan yanlış.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
anketin yanıltıcı olacağını düşünüyorum...
normalde genelde gerçekten araçlar hakkında bilgisi olanlar yazıyor....anket olursa her başlığa giren aracın tipine göre işaretler çıkar....
yada marka sempatisi vardır basar geçer.....
yazmayan büyük çoğunlukta söz sahibi olurki bence sonuçların kesinlikle kötü yönde etkiler.....
mesela atıyorum bmw eski bir model öneriliyor diyelim yanınada daha yeni bir araç ....
insanlar bulaşma bakımı pahalıdır v.s. yazıyorlar ama anket olsa hiç fikri olmayanlar bile ismi uğruna bmw ye tıklayıver gitsin yapabilir....
Konu başlığını gördüğümde aklımdan geçenleri tam anlamıyla whisper kardeşimiz açıklamış.. Tamamıyla katılıyorum, yanıltıcı olması kaçınılmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 10 Ocak 2010; 2:22:12 >
-
Yararli olabilir ancak objektif olacağini pek düşünmüyorum.
Not: Yarım Türkçe ile yazilan yorumlari , ben bizzat pek ciddiye almiyorum. Aceleniz yoksa , biraz dikkat yeterli olacaktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChymerA -- 10 Ocak 2010; 3:03:48 > -
Pek yararlı olmayacağını düşündüğümüzden otomobil bölümünde anket yetkisi sadece yönetimde.
İstek yapılırsa ve uygun görülürse anket ekliyoruz zaten.
iyi forumlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- w205 c180 kronik sorunlar
- linea motoru kontrol ettirin uyarısı
- fiorino kış lastiği zorunlu mu
- nexen n blue s 205/55 r16 91v yorum
- oto koltuk yükseltici tavsiye
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- zes şarj istasyonu fiyat
- 2022 model toyota corolla
- byd dolphin fiyat
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X