Şimdi Ara

Super sportla / naked ( OTURUŞ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sormak istediğim şey oturuş pozisyonu.
    2 Model arasındaki oturuşu karşılaştıralım. Diğerleri önemsiz.

1 -) Bildiğiniz üzere supersport motosikletlerde hafif öne doğru bükülüyoruz , buda malum sırt ağrısı yapıyor .
    Ben cbr250 / yzf25 / ss400 düşünüyorum. Bunlarda da malum supersport yani yukarıdaki oturuş pozisyonu.
    Motoru şehir içinde kullanıcam çok sıkıntı olur mu ? Çok ağrır mı sırtım ? Birde arada köyüme giderim ( 42km )

2-) Naked motorlarda ise oturuş dik bir oturuş. Yani supersporta göre bir ağrı söz konusu değil.

-> Ben bir supersport tutkunuyum. O yüzden nolursa olsun supersport alacağım. Sadece bu sırt ağrılarını önlemenin bir yolu varmı ? Birde uzun yol gitmeyeceğim için şehir içinde ağrırmı sırtım?

> Çok kapsamlı bulduğum bir görsel :)
    *  Super sportla / naked ( OTURUŞ )

Super sportla / naked ( OTURUŞ ) Super sportla / naked ( OTURUŞ ) Super sportla / naked ( OTURUŞ )

• ER6-F, XJ6 Diversion F, CBR650F gibi sporttouringlere bakabilirsiniz.SS görselliği ve rahat oturma pozisyonu
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    Bakacağım bakalım :) şimdilik bajajı bekliyoruz dört gözle .
  • Yazdığınız motorlardan cbr 250 yzf r 25 vesaire aslında süpersport değildir. Ne performans olarak sportiftir nede oturuş pozisyonu olarak diğer motorlardan çok farklı değildirler . Gerçek süpersportlar 600 ccden sonra başlar . 600 cc ve altı süpersport olarak tanıtılan motorlar ilk motorunu almaya hevesli genç sürücülere hitab etmek için agresif bir karenaja büründürülmüşlerdir dolayısıyla çok uzun yol olmadığı sürece rahatsızlık vermez . Ayrıca başlangıç motoru için 250 cc üstü alınmamalıdır er 6 xj 6 cbr 600 f gibi motorlar asla başlangıç motoru olarak alınmamalıdır tecrübe kazanıldıktan sonra alınabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.