Şimdi Ara

Superbe para yetmeyince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeeeett malumunuz superbin fiyatlar açıklandı donanımları net belli olmasada fiyatlar yüksek gibi ve vw satış politikası uygulanacak gibi gözüküyor.yani herşey para.hal böyle olunca eşime ve kendime ayrı ayrı araç alacağıma Bütçeyi düşürerek fazlada kendimizi zora sokmadan dizel otomatik bir araç almaya karar verdik.70 bin bandında isteklerimiz doğrultusunda captur icon 1.5 dizel otomatik ve 500L rockstar var.iki aracıda hiç bilmem ama capturla bugün test sürüşü Yaptım çok ısınamadım araca yarın kısmetse 500L test sürüşü gerçekleştireceğim.sizce bu araçlar nasıldır idare edermi Fiat'ın otomatik şanzımanı nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doblo kullanmadiysaniz nasil bir his oldugunu 500L testinde goreceksiniz. 500L nin yariotomatik yokuslarda manuele cekmesi zorunlu olan ve geri kaydiran sanzumani varken capturun edc sanzumanini mumla arayacaksiniz.

• Japon veya alman bakin tofas almayin o paralara

• ah şu dizel otomatik kazığı yok mu. clioya 70 bin verdirecek kadar insanları farklılaştırıyor
  • 500 500l 500x çok çirkin olmuş bana göre.

• Yeni ceed otomatik öneririm.

• '' crv , captur ,500l ,qasqai ''
    bu araçların devamlı superb ile kıyaslandığını görüyorum . aynı sınıf felanmı ben çözemedim bu olayı. bir insan superb den vazgeçip neden captur alır. mondeo alırsın, jetta alırsın,avensis veya corolla alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dunyanin en zor işi belki hem kendine gore hemde esinize göre arac almak.

Trafiğin yogun olduğu yerde psikopat sürücü profilinden uzak durmak için gösterişli ve yüksek arac lazimdir.

B suv lar bu tanima kismen uyar.

Captur motor ve şanzıman konusunda cok başarılı. Ancak diger kisimlari bence cok geride kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birrr

'' crv , captur ,500l ,qasqai ''
    bu araçların devamlı superb ile kıyaslandığını görüyorum . aynı sınıf felanmı ben çözemedim bu olayı. bir insan superb den vazgeçip neden captur alır. mondeo alırsın, jetta alırsın,avensis veya corolla alırsın.

Hocam 90-95 bin tek araca verip birde eşiniz için araç düşünecek olursanız maliyet çok artıyor. Kasmaya gerek olmadığını düşünüp tek arabayla 1-2 yıl idare etmek düşüncesiyle bu noktalara geliniyor maalesef.çok Haklısınız dediğinizde ancak d sınıfı araçlarda dizel otomatik Dediğiniz zaman 20 bin artıyor fiyat ve o rakamlar verilecek olsa superbden vazgeçilmezdi Eylül'de alınırdı.mondeoda zaten dizel otomatik yokta diğer saydığınız araçlarda çokta fiyatını haketmiyor diye düşünüyorum

• #Erdem# kullanıcısına yanıt
    diğer araçları sadece örnek olarak verdim. çeşitleri çoğaltılabilir. superb istiyosam onun verdiği genişliği verebilecek bir araca bakardım. umarım gönlünüzden geçeni bulursunuz. şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

diğer araçları sadece örnek olarak verdim. çeşitleri çoğaltılabilir. superb istiyosam onun verdiği genişliği verebilecek bir araca bakardım. umarım gönlünüzden geçeni bulursunuz. şimdiden hayırlı olsun
    içi geniş bir C segmente bakın hocam. limitinizin 80 olması gerekir. B SUV lar fiyatını hak etmeyen araçlar. CX3 önerirdim. ancak 80 bin. ayrıca satılması da zor olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

içi geniş bir C segmente bakın hocam. limitinizin 80 olması gerekir. B SUV lar fiyatını hak etmeyen araçlar. CX3 önerirdim. ancak 80 bin. ayrıca satılması da zor olacaktır.

Alıntıları Göster
    C segmenti diğer araçlara bakın hocam bırakın Fiat 500 ü filan..
  • Git o paraya Latitude al yıllarca bineceksen.
  • vw grubunun otomatikleri zaten sorunlu birde ustune dunya para farkmi verecektiniz kardes? Allah korumusbenzinli al lpg tak bin derim ben yazik dizel otomatik alacam diye verdigin paralara ya da ikinci el bir yasinda garantisi devam eden temiz bir arabaya bak c5 508 olabilir mesela
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-koluman-ankara-2012-508-1.6-e-hdi-otm-plus-sunroof-plusbi-xenon-hatasiz-223260346/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 27 Temmuz 2015; 11:37:05 >

• Yerinde olsam dusunecegim tek marka toyota+lpg olurdu. Bugun lpg dizelden bile ekonomik olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captur nası bilmem ama 1.5 dci ı stepwayımdan iyi bilirim ..benzinliğe girmeyi unutursunuz ..motor ve şanzıman daha iyisi yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Captur nası bilmem ama 1.5 dci ı stepwayımdan iyi bilirim ..benzinliğe girmeyi unutursunuz ..motor ve şanzıman daha iyisi yok .
    Tdi+Dsg yeti önereyim ben de o zaman. ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesert

Tdi+Dsg yeti önereyim ben de o zaman. ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Octavia da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Octavia da bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Octavia Style 1.6 TDI +DSG 85000TL ve Highline Golf'ten birazcık daha donanımlı. Meksika üretimi üvey evlat Jetta ile kıyaslanmaz bile. Ayrıca 2200TL vererek yarı deri koltuk da alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Octavia Style 1.6 TDI +DSG 85000TL ve Highline Golf'ten birazcık daha donanımlı. Meksika üretimi üvey evlat Jetta ile kıyaslanmaz bile. Ayrıca 2200TL vererek yarı deri koltuk da alabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    pug 308 e-hdi eat6
    focus tdci yeni ıslak powershift

Superbin pahalı geldiği yerde buralara bakılır bence. Captur ne allah aşkına. DSG riski göze alınırsa keza octavia bakılır. Sınıf ihtiyaçlarınızı bence gözden geçirin. Erken bir seçim yapıp pişman olmayın. Sedan-bmpv karmaşasındasınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.