Bildirim
Superonline'a geçmek ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: materhan
Şu an TTnet 4 gb kotalı kullanıyorum.Aslında memnunum hız olarak filan bir şikayetim yok,ancak süperonline gelmiş binaya aklımı çeldiler sizce geçmeye değer mi ? Mutlu mesut gidiyordum iptal ettirmek zor geliyor açıkçası TTnet i ,illa değer derseniz geçecem
Millet super online ya ve ya baska bir nete ttnet den sikayetci oldugu Icin. geciyor,. parasini uygun buldugu , hizini uygun buldugu icin geciyor...Siz memmunsaniz internetinizden degisterminizi tavsiye etmem ...sonra pisman olabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake. -- 23 Şubat 2011; 21:44:13 > -
10 mbit 50 TL ve 50 GB kota ki şu anlık kota uygulaması da yok ben olsam düşünmeden geçerdim ama daha yeni geldiği için bağlantı da aksaklıklar olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X