Şimdi Ara

superonline a geçtim hızlar acayip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bugün superonline fiber 500 paketini satın aldım ve hemen internetim bağlandı.Hemen hız testi yaptım ve 600 küsur download ve 500civarı upload aldım ara ara 800lere çıkabiliyor.Sorum şu nasıl bu şekilde paketimin üstüne çıkıyor ve upload 20olmalıyken nasıl bu hızlarda aklım almış değil(dert değil tabiki simetrik yani ohh) bu geçici midir nedir.Bir de ben bu internetle ne yapıcam bi şeyler yapmak istiyorum ama ne yapsam diye kaldım oyunları kaldırıp geri indirdim :D bu hız düzelir mi belli bir süre sonra? superonline a geçtim hızlar acayip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çaktırmayın silin konuyu. forumda ara ara görüyoruz superonline perileri size de uğramış.

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın fakat yasal tarife dışarısında günlük, haftalık veya saatlik olarak değişken şekilde elde edilen hızların ne yazık ki bir sürekliliği, garantisi yok. Bu gibi jest yada limitsizlik insanı mutlu etmiyor mu ediyor, fakat madem böyle bir imkan var neden taahhüt ve sözleşme çervesinde kesin bir şekilde verilmiyor bu insanı üzen bir durum ne yazık ki.

• Bazen ilk başta böyle yüksek değerler görülsede zamanla olması gereken hıza sabitleniyor hatta bazen çok altına bile düşüyor.

• Bu tamamen Superonlinenın hilesi. Benim paketim 25mbit fakat speedtestte 50mbite çıkıyor. Başka test sitelerinden denediğimde ise gerçek hızımı görüyorum. Başka bir hız ölçme sitesinde deneyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Superonline kullanıcıları Turkcell ağına paket hızlarının üzerinde hızlarla bağlanıyor. Eğer sunucuyu Turkcell ile alakasız bir sunucu seçerek test yaparsanız paket hızınızı göreceksinizdir.

• Geçicidir hocam bazen speedtest üzerinden gözüküyor bazen gerçekten de kullanabiliyorsun birkaç ay kullanabilenler vardı ama genelde birkaç günde eski haline dönüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Speedteste hızın iki kat çıkması her kullanıcıda olan sahte bir durum ama gerçek kullanıma etkisi yok. Upload hızı bazı kullanıcılarda buga giriyor ve simetrik oluyor. 3 sene 100/100 simetrik kullananları biliyorum. Onlarda sonradan normal hıza düşmüştü. Sizinki ne zaman düşer belli olmaz, tadını çıkarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 13 Ağustos 2022; 0:19:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu sil, bidaha da açma hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.