Şimdi Ara

Superonline abonesi olmadıgım halde cep telefonuma gelen mesaj ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş lar Superonline dan bana bir mesaj geldi

Mesaj içeriği:

Faturalarinizda supriz yasamayin! Limitinizi belirleyin, biz sizi uyaralim! Fatura uyari sistemi Superonline' da. Hemen kurumsalwebislem.superonline.net adresine girin. Sifrenizi oYukarıda icin MUSTERI yazip 05327522000' e SMS gondermeniz yeterli.

Yukarda yazılan mesajı bana neden atmıs olabilirler ; basına boyle bir sey gelen varmı . musteri hizmetlerini aradım 6 dakika bekledim bir turlu mh ye baglanamadım. email gonderdim cevap gelmedi. Kafayı sıyırıcam :( bu tip olaylardan anlayan varsa , bana bi akıl versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• superonline vb ttnetin rakip firmaları kendi sistemlerinden rakip firma abonelerine bi şekilde ulaşacak bilgileri buluyorlar.ve kendilerine çekebilmek için reklam bazında mesajlar atıyorlar yada müşteri temsilcilikleri aracılığı ile arıyorlar..normal bir durum yani..

yada herhangi bir ISS abonesi olmasan bile toplu mesaj atıyorlar,artık kim düşerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

superonline vb ttnetin rakip firmaları kendi sistemlerinden rakip firma abonelerine bi şekilde ulaşacak bilgileri buluyorlar.ve kendilerine çekebilmek için reklam bazında mesajlar atıyorlar yada müşteri temsilcilikleri aracılığı ile arıyorlar..normal bir durum yani..

yada herhangi bir ISS abonesi olmasan bile toplu mesaj atıyorlar,artık kim düşerse

Cevap için teşekkür ederim ;) adamı durup duruken strese sokuyor şerefsiz ler!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portios

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

superonline vb ttnetin rakip firmaları kendi sistemlerinden rakip firma abonelerine bi şekilde ulaşacak bilgileri buluyorlar.ve kendilerine çekebilmek için reklam bazında mesajlar atıyorlar yada müşteri temsilcilikleri aracılığı ile arıyorlar..normal bir durum yani..

Cevap için teşekkür ederim ;) adamı durup duruken strese sokuyor şerefsiz ler!!!

hehehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.