Superonline'a gectim pisman oldum adsl hattim 9 gündür açılmadı böyle birşey yaşayan varmı arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?
superonline biraz ilgisiz galiba. ben de 2 ayı aşkın süre önce internetten başvuru formu doldurmuştum. birkaç gün sonra telefonla radılar, onay istediler. onayı verdim. bir haftaya kadar kapınıza sözleşme gelecek dendi. 2 aydan fazla süre geçti; ne gelen var, ne giden..
mevcut bağantınız kesildi de mi 9 gündür geçiş yapılmadı. adsl internetiniz yok mu yani bunca zamandır?
Basvuruyu yaptim, en yakin turkcell merkezine gidin sozlesme imzalayip mOdeminizi alin dediler gittim imzalayip modemi aldim kurdum eve 2 gun icerisinde aktive olacak dediler ertesi gun 5 gun tatile ciktim geleli 4 gun oldu hala internet yoktu arayip sebebini sordugumda aktivasyon bekliyor dediler ama 3 gundur ses seda yok pişman oldum malesef
şu an için bayram tatili de bahane olacaktır onlar için. birkaç gün daha bekletirler tahminimce. sonu güzel olur inşallah..
Umarım dediğiniz olur ama hiç beklemezdim böyle bir olay , muhtemelen 30 günlük iptal etme şansımı kullanablirim
Bu sorunu yasamaniza cok sasirdim. Zira en gec bir iki gune hallolmasi lazim. Musteri hizmetlerini arayip sorun isterseniz.
Müşteri hizmetlerini aradım dün. fakat 3 gün süre verdiler 3 gün içinde bağlayacaklarını soylediler fakat zaten 5 gündür beklediğimi söyleyince cevap veremediler