Arkadaslar bugun beni superonline'dan aradilar. Ttnet taahhutum bitmisti zaten, baska biyere gecmeyi dusunuyordum. 8mbite kadar sinirsiz 6 ay 9.90 sonra 55 lira,modem veriyolarmis vs. Kullanan var mi superonline adsli, memnun musunz? Gecmemi onerir misiniz? Ayrica ne gibi skintilar olabilir? Artilari eksileri nelerdir belirtirseniz sevinirim. Onerilerinizi bekliyorum.
Ben eğer hd tvn var ve d-smartın yoksa smile+dsmart kampanasını öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Ben eğer hd tvn var ve d-smartın yoksa smile+dsmart kampanasını öneririm.
kardes baktm da simdi 8mbite kadar sinirsiz goremedim sitesinde yok mu acaba? bide ben digiturk kullaniyorum dsmart pek isime yaramaz gibi yarar da ikisi bi arada nasil olur bilemiyorum.
çok yarıyor ben hem dsmart hd hem digi hd kullanıyorum. Kampanya şöyleki 2 sene fiyat garantili 8 mb sınırsız aknli + maxi+hd(şuan 35 tl ye satılıyor bu paket 20 hd kanal var) =65 tl iki sene 16 mb kadar vs vs =69 tl.
Olay şu 30 tl dsmart desen 35 liraya 2 sene sınırsız internet demek. Hem dsmart isteyene hemde net kullanana on numara kampanya.
quote:
çok yarıyor ben hem dsmart hd hem digi hd kullanıyorum. Kampanya şöyleki 2 sene fiyat garantili 8 mb sınırsız aknli + maxi+hd(şuan 35 tl ye satılıyor bu paket 20 hd kanal var) =65 tl iki sene 16 mb kadar vs vs =69 tl.
Olay şu 30 tl dsmart desen 35 liraya 2 sene sınırsız internet demek. Hem dsmart isteyene hemde net kullanana on numara kampanya.
Pek bana uymaz kardesim bu cok sagol onerin icin. Superonline hakkinda bilgin varsa paylasirsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Nitro-s
quote:
Pek bana uymaz kardesim bu cok sagol onerin icin. Superonline hakkinda bilgin varsa paylasirsan sevinirim.
sabit telefon kullanıyor musun yalın adsl kampanyaları var. Boşu boşuna sabit ücret ödemekten de kurtulursun