İnternet bölümünde eski denebilecek bir süre öncesine kadar sıkça bulunurdum, o zamanlar her şeyi detaylı takip ediyorum. Ancak takibi bıraktığımdan beri hiçbir konuda bilgi sahibi değilim, evimde 49 liralık 1Mbit sınırsız TTNET tarifesini kullanıyorum hala, o raddede alakasızlığım.
Yeni bir ev durumu var, internet bağlantısı düşünüyorum ama dediğim gibi hangi servis sağlayıcıdan alacağım konusunda bir bilgim yok, sorduğum birkaç kişi Superonline dedi, daha detaylı takip edenlerinde fikrini almak isterim.
Çok ekstra işler yapmayacağım, indirme vesaire çok fazla olmaz, 50 lira civarında en uygun sınırsız, yada çok indirme yapmayan birinin işini görecek adil kullanım tarifesi ne var acaba?
Tabii birde yer sorunu var, her yerde altyapı var mı bilmiyorum. Bağlatılacak ev İstanbul - Yeşilköy'de bulunuyor. Buraya hizmet veriliyor mu Superonline tarafından? Veriliyorsa da, bağlatılma kısmı kolay mı yoksa çalışma gibi bir şey yapmaları gerekiyor mu apartman ya da dairede, bu konuda fazlasıyla önemli.
Superonline dışında da bir servis sağlayıcı önerebilirsiniz tecrübelerinize göre, en son bıraktığım "İnternet" kısmının bu dallanmış halini görünce tam nereye açacağımı bilemedim.
Alakanız için şimdiden teşekkürler.
Saygılar
quote:
merhabalar arkadaşım bazı sorularına cevap vermek istiyorum.Ankara/Eryaman'da oturuyorum.Yeni eve taşındım.10 mbliy süper online paketi aldım,sınırsız.İlk üç ay 9,99 modem parasıyla 11 lira.3 aydan sonra 49 lira oluyor tarifen,modem parasıyla 51 lira oluyor.modem güzel siyah,wirelessli bi modem.İstanbul/Yeşilköy'de var mı süperonline bilemiyorum.ancak şunu söylebilirim ki ttnet'ten daha kaliteli.bizim eve sadec bi kablo çektiler dışarıdan.bu işlemi yaparken evin zil sisteminin içine ettiler.bu konuda dikkatli olmaları uyar eğer bağlatmayı düşünürsen.kabloyu çekmeleri ve internete bağlanmam 20 dakka sürdü.bu kadar hızlı olması beni de şaşırttı. ben tavsiye edebilir.oldukça memnunum.bağlantım sürekli mevcut.sürekli torrent indiriyorum.hiç bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Superonline da adil kullanım yok mu ? 50gb tan sonra hız 1 mbit e düşüyormuş.Hala bu sorun devam ediyor mu?
Teşekkürler cevap için.
Superonline sitesinde 10 Mbps Limitsiz olarak geçen tarifeye üstte 49 lira yazılırken altta ki tabloda Propaket başlığı altında aynı tarifeye 99 lira yazılmış.
Hangisi doğrudur, ya da daha doğru soru şekliyle 49 lira olanda Adil Kullanım Hakkı mı var, ya da herhangi başka bir farklılık?
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan85
Teşekkürler cevap için.
Superonline sitesinde 10 Mbps Limitsiz olarak geçen tarifeye üstte 49 lira yazılırken altta ki tabloda Propaket başlığı altında aynı tarifeye 99 lira yazılmış.
Hangisi doğrudur, ya da daha doğru soru şekliyle 49 lira olanda Adil Kullanım Hakkı mı var, ya da herhangi başka bir farklılık?
Propaketler gerçek limitsizdir. Yani adil kullanım koşullarına tabi olmayan paketlerdir. Yalnız adil kullanım tam olarak uygulanmadığı için propaketler abone alımına kapalı.
Yeni tanışacağın bölgede fiber varsa hiç durma hemen 20 mbit kampanyasıyla üye ol