Şimdi Ara

Superonline Bayisi Tarafından Dolandırıldım. Ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim. Yalan söyleyerek bir şeyler satmaya çalışanlar aslında onur ve haysiyetinden de vazgeçiyorlar farkında değil. Kapı kapı dolaşan bir oğlan geldi. Üniversite öğrenci olduğunu ve akşamdan beri hiç satamadığını söylediğinde yardım etme babında Turkcell Superonline abone olayım dedi. Demez olaydım.

Aslında o çocuğu gördüğümde kendimi gördüm. Bende zamanında internet paketi satarak harçlığımı çıkardım. O zorluklar aklıma geldi. Merhametimi neyse...

Abone olurken özellikle belirttim.

1-Benim evimde Vodafone internet var. Limitsiz 50 Mbps VDSL var. Kablosuz olarak 35 mbps görüyorum. İnternet download manager de ise saniyede 3 ile 4 MB download görüyorum. Eğer bunun altında ise kabul etmem, iptal ederim dedim.
    ---Kendisi bana 10 MB hız göreceksin abi. Aşağıda olsan (dubleks) dahi en fazla 2-3 kaybın olur bu da sana yaklaşık olarak gene 8 megabit görürsün dedi.

TV paketi söyledi. Bütün kanallar var dedi.

1 ay olduğunu söylemedi. Ben zannediyorum ki 12 ay. Müşteri hizmetlerinden daha yeni öğrendim 1 ay olduğunu. Ne yapayım ben 1 aylık paketi arkadaşım. Ben Kelebek miyim 1 aylık ömrüm var.

Daha bitmedi dur. Bayi aradı teyit etmek için bende kendisine yine sordum dedim ki bak size yine soruyorum. Yukarıdaki şeyleri tekrar söyledim ve
    --Benim internet download manager ile indirme hızım 3-4 MB elemanınız 10 MB diyor bu doğru mu?

Kendileri de teyit etmek için bekletti ve doğru olduğunu söyledi.

Daha bitmedi duuuuuur. Teknik servise de sordum aynı şeyleri: "öyle şey olmaz deyince" şüphelendim. İptal etmek istiyorsanız 15 gün cayma bedel hakkınız var dedi. Kurulum için ücret almıyoruz dedi. eee ben iptal etmek istedim

Müşteri hizmetlerini aradım 650 lira fiyat çıkardı.

Şimdi söyleyin bana ne yapmalıyım? 650 lira ben veremem. Daha bağlatalı 4 gün oldu. Sırf bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu.

Vodafone iptal etmeye çalışıyorum adamlar ilk önce bana 250 lira fatura çıkardı 2. kere aradığımda 320 oldu dediler. Kafayı yemek üzereyim.

Hem çocukla bu konu hakkında whatsapp konuşmaları var hem de bayi ile telefon görüşmeleri.

Devam etmek istesem bu kadar komik hız ve saçma sapan TV paketini 12 ay boyunca kullanmak zorundayım ve daha da kötüsü internet paketinin hızı da artırılmıyor.

Tüketici haklarına başvurdum bugün. Başka ne tür önlemler almalıyım ? Savcılığa suç duyurusunda mı bulunayım ? Ben 650 lira ödeyemem.

• Aynı durum vodafone tarafından başıma geldi 630 lira ödemek zorunda kaldım. Kişiye ulaşamıyorum bahsettiğiniz şekilde dolandırıldım. 8. Gün iptal ettim 14 gün cayma bedeli yok denildi whatsapp üzerinden yapıldığı için imza vs sözleşme belgesi yok elimde. Firmayı arayıp anlatmama rağmen yardımcı olmadı kimse. Tüketici haklarına yazdım sonuç olarak şuanlık birşey yok. Bahsettiğiniz gibi whatsapp kayıtları var sadece elimde. Bilgili birisi çıkar ise mağduriyetimizi gidermiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter hesabı açtım bir tane. Bu konuyla ilgili bir tweetim 9 saatte 40 bin görüntülenme oldu. Nasıl oldu, ne yaptım bilmiyorum. 1 tane takipçim olmasına rağmen bu kadar görüntülenme neden çok ?
  • www.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cayma süresi içerisindeyseniz mail atın yeterli hocam. Onlar fatura çıkarsa da ödemeyin, icra takibi yaparlarsa da itiraz edersiniz. Dert etmeyin bu kadar.

4 gün oldu diyorsunuz, sorun yok.
  • Hep bu iyi niyetim yüzünden oluyor. Bir daha kolay kolay kimseye yardım etmeyeceğim. Eskiden hayvanlara tavuktur, ettir paylaşan insanlar gördüğümde kızardım. Bu ülkede bu kadar aç insan var, sen niye hayvanlara besliyorsun diye. Şimdi anladım bir iyilik yapmak, sevap kazanmak istiyorsan git sokak hayvanlarını besle. Hiç yoktan içten pazarlıklı değil.

Günlerce uğraştım, twitter olsun, başka mecralar olsun denedim. Thh çıkacak sonucu bekliyorum nihayetinde. Turkcell şunu anlamıyor:
    Ben en fazla paramı kaybederim onlar ise itibarını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.