SUPERONLINE'DAN UZAK DURUN, SUPERONLINE KULLANMAYIN, BAŞKALARINA TAVSİYE ETMEYİN; ÇEVRENİZDEKİ HERKESİ UYARIN! Herkese selam bu lanet olası ISS'i 2009 yılından beri kullanıyorum. Son 4-5 seneye kadar iyi kötü bir şekilde idare ediyordum ama bugün geldiğimiz noktada verilen internet kalitesi abartmıyorum en fazla 56k çağ kalitesindedir hatta daha da kötü olabilir. Bant daraltma, sansür, IP engellerini öyle bir çoğalttılar ki internet durma noktasında çalışıyor Twitter en az 5 denemede yükleniyor/medyalar en az 30 saniyede açılıyor bazen açılmıyor,videolar zar zor oynuyor Instagram videolar donuyor Youtube videolar buffer'a düşüyor Netflix bant daraltmadan sürekli bitrate azalıp çoğalıyor çamur gibi görüntü Banka uygulamaları bile çalışmamaya başladı işlemlerim zaman aşımına girip hata veriyor 3-4 denemede gerçekleşiyor Bu firmadan uzak durun, fiber, speed test falan hikaye. Başka ISS kullanın hepsinde türlü sorunlar var evet ama eminim Superonline'dan daha iyidir. Yüksek hız/fiyata aldanmayın başka ISS'de 10 mbit kullanın garanti ediyorum superonline'ın 50/100/200/500 mbit'inden daha sağlıklı olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 3 Aralık 2024; 23:48:34 > |
Superonline dolandırıcıdır, sansürcüdür, yasakçıdır. UZAK DURUN! HIZIM 500'den 200'e DÜŞTÜ
-
-
Ben 2 yıl kullandım
yapılacak şey basit Süperonline dan uzak durmak
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
technopat sosyalFiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyorhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670/?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 14 Kasım 2024; 10:21:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
vodafone superonline turknet kendi altyapısından alıyorsanız iyi. tt altyapısı varsa farketmez fazla para ödemeyin ufak tefek fark var üst yapıda gidin uygun olanı alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fark oluyor hocam nasıl fark yok? Firmaların routingi farklı, pop noktaları farklı, peering anlaşmaları farklı.
Bana 2 ay üst üste 1000mbit tanımlamışlardı hediye olarak. Malum taahhüdüm bitiyor.
Hatta geçen hafta aradılar, tekliflerini dinledim, saçma sapan fiyat teklifi gelince de zaten berbat bir sansürünüz var, internet var mı yok mu belli değil, elli kere bildirdim bir şey de yapmadınız, aramayın beni bir daha dedim.
Bu ay hediyeyi kesmişler :)))
100/20 abonesiyim,
1000/50 veriyorlardı 2 aydır.
Eh işte diyordum o hızla. Yani en azından çok bariz sorunların bir kısmı hızın arasında kayboluyor diye idare ediyordum.
Buradan çıkan sonuç, 100mbit internetleri gerçekten 5-10mbit kalitesinde bile değil. 1000mbit alacaksınız ki, 50mbit tadında kullanıyorum diyebileceksiniz.
Ancak 1000mbit'leri de oldukça tutarsız sinyal yönünden. Bu tutarsızlık, paket kaybı yaratıyor.
Gerçekten yıl olmuş 2024, hala SOL diye bir firma bu ülkede internet satabiliyorsa durumumuz gerçekten vahim.
-
Bu firmaya elini veren kolunu kaptırıyor
Bi abone olmayan bi de abone olan pişman
Hız testlerinde göz boyuyor
Sansür engelleme kısıtlama vb ne kadar sorun varsa Süperonline da var
Tüm bu sansürler yetmezmiş gibi 500 mbit hızım 200 mbit'lik download hızına düştü. İlk ay 60/65 mb/sn ile download yapıyordum yani 500'lük hızın çıkacağı maksimum limit. 2-3 aydır 25-30 mb/sn'yi geçmiyor bu da 200 mbit'lik internet demek.
SUPERONLİNE ALMAYIN, ALDIRMAYIN, TAVSİYE ETMEYİN. BEN DOLANDIRILDIM SİZ DOLANDIRILMAYIN!
-
100 defa söyledim yine söylüyorum, 2 gündür sayfa açılmalarda bazı abonelerde sorunlar başladı. Bölge bölge gidiyor bu servis sağlayıcının altyapısı... Sorun bant daraltmayla da çözülemiyor artık taraflarınca, bayilikler "Ha sana ha bana s... kaldı Hasan'a..." mantığıyla bilgisiz ve tecrubesiz aboneye allaya ballaya yüksek hızları kaktı, altyapı bu sınırsız değil, sonunda patlamaya başladı... Bu da altyapıya YATIRIM YAPILMADAN ABONE ALINDIĞININ KAPI GİBİ İSPATI oldu.
Kaldı ki her yerde öyle 500-1000 alamıyorsunuz. Örneğin benim bulunduğum muhitte 100 üzeri verilemiyor ki son 1-2 aydır 75 üzeri bile sorun çıkartır oldu. 100 alanların bağlantı hızları dalgalanıp duruyor.
Mecbur değilseniz ve alternatifiniz varsa, binanızda başka sağlayıcıların altyapısı varsa bu firmayı kullanmayın, kullandırmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 3 Aralık 2024; 23:59:4 > -
Frankfurt - Amsterdam - Paris server hızları. Steam, Gamepass ve torrent'te görebildiğim maksimum hızlarla aynı. 500 mbit'lik paketim 200-250 mbit yarı yarıya kayıp. Üstelik altyapı yeni kuruldu FTTH geçiş yapıldı. 151 ve 176'li ip boglarında her şehirde farklı server'ları denedim hepsi aynı sonuç. Upload hızım bile 5-6'larda kağıt üzerinde 50 mbit. Bağcılar server'ında speed test atınca 650 mbit gösteriyor şaka gibi değil mi tam sahtekar bunlar öyle bir hız yok tabi. Gerçek hızım aşağıdaki hız eve ekip çağırsam adamları nasıl ikna edeceksi? Hileli yurt içi server'ında test atıp 500'den de fazla gösteriyor abi sorun yok diyip gidecekler
-
Sizin bölgelerde sorun var gibi. Bende 1 gbit var. Gamepass te 650 mb leri görüyorum. Speedtestte 930 civarında alıyorum.
-
size özel tek tek test yaptım buyrun
Speed Test Result Details for ID jlgC2I_br
umarım hoşunuza gitmiştir test sonuçları
-
Siz Superonline yetkilisiymiş gibi veya aramızda bir iddialaşma varmış gibi bana neden laf çakma ihtiyacı duydunuz anlamadım. “Hoşunuza gitmiştir” falan hayırdır ne biçim bir uslüp bu? Sen sorun yaşamıyorsun diye ben dolandırılmıyor mu oluyorum? Ben yalancı mı oluyorum?
Senin derdin ne kardeşim gelip bana laf çakmaya kalkıyorsun?
anlayamıyor yani ona göre speedtest yapınca uçuyor kaçıyor
Süperonline fiber speedtestlerde uçarken kaçarken oyunlarda patates olduğunu veya en iyi performans zamanında bile arka planda sansür engelleme kısıtlama vb uyguladığını çoğu kişi bilmez veya anlayamıyor veya bilip anlamak istemiyor
Çok çok çok nadir çok az sayıda iyi bölge şanslı kullanıcı var işte bunlardan bazıları gelir bende sorun yok uçuyor kaçıyor diyor
Sen ben veya diğer kullanıcılar Süperonline fiber internetin sorunlarından bahsederken kendine göre bahsetmiyor çoğunluktan bahsediyor
Her 10 aboneden 7-8 i memnun değil
Forumlara bakın Turkcell Süperonline fiber x hesabına bakın şikayetvar a bakın veya Google Süperonline sansür yazıp bakın
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
https://forum.donanimhaber.com/superonline-dolandiricidir-sansurcudur-yasakcidir-uzak-durun--159864502
https://forum.donanimhaber.com/superonline-call-of-duty-online-sorunu--157497510
technopat sosyalFiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyorhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam böyle demek istemedim ama sizde cgnat olduğu için bu sonuçları almaktasınız. bende düz dinamik ip mevcut o yüzden sorun da yaşamıyorum 7/24 uptime
-
fast.com üzerinden de hız testi yapabilirsiniz bir alternatif olarak söylüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fark oluyor hocam nasıl fark yok? Firmaların routingi farklı, pop noktaları farklı, peering anlaşmaları farklı. |
Benzer içerikler
- digitürk internet altyapısı kimin
- ont cihazı nedir
- 1 aylık taşınabilir internet
- superonline altyapısı kullanan firmalar
- güvenli internet hangi siteleri engelliyor
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- statik ip öğrenme
- internet hızlandırıcı
- modem kurulumu
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X