Merhaba, değerli forum üyeleri. Süperonline 2022 yılında oturduğum sokakta fiber altyapı için kazı çalışması yaptı ve her binanın önüne menhol yerleştirdi. Fakat şöyle bir sorun var benim oturduğum bina haricinde sokaktaki diğer binalara yerleştirdikleri menhollerden fiber kablo çekip altyapıyı aktifleştirdiler. Ama benim yaşadığım binaya süperonline ekipleri binamın önünde ki menholden kablo çekmediler. Süperonline fiber altyapısını kendi oturduğum apartmana nasıl çektirebilirim? Konu hakkında btk şikayet sistemi üzerinden süperonline 'na yazdım cevap bekliyorum. Konum: İstanbul / Çekmeköy Binamın önünde bulunan süperonline ait menhol |
Superonline Fiber Altyapıyı Binaya Çektirmek
-
-
Öncelikle yakında Turkcell yada Superonline bayisi varsa onlarla iletişime geç, genelde merkezden daha hızlı aksiyon alıyorlar. Bende benzer bir durumdayım, bulunduğum sitenin önünde SoL menholü var ancak site içerisine kablo çekilmemiş. Türk Telekom kullandığımdan henüz konuyla ilgili bir başvurum olmadı.
-
Merhaba hocam, şurayı arayıp bilgi alın. Sizin bölgeye bunlar bakıyor olabilir. @Nebulasky
www.linetelekom.com.trLine Telekom | FIBERhttps://www.linetelekom.com.tr/turkcell-superonline-fiber-internet-kampanyalari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 15 Haziran 2023; 12:18:1 > -
Teşekkür ederim, Kendileriyle görüştüm.
Bina yöneticiniz izin verirse çekeriz dediler.
Yalnız binada yönetici yok 10 daireli bir bina, altyapı için protokol imzalanıyormuş.
Yönetici olmadığını belirttim firmaya,
"Komşularınızla konuşun binada dikey imalat yapılacağını ve baskı kutusu konulacağını söyleyin herkesle mutabık kalın" dediler.
Komşularla konuyu görüşeceğim umarım istemeyen olmaz.
Şuanda binada Türk Telekom Vdsl altyapısı mevcut
Hocam, bu altyapının binaya çekilmesi için ücret talep ediyorlar mı? @thelordof
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebulasky -- 16 Haziran 2023; 19:48:46 > -
-
Ücretsiz hocam.
Benzer içerikler
- superonline vpn
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- güvenli internet hangi siteleri engelliyor
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- 1 aylık taşınabilir internet
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- mobil veri çekmiyor
- zyxel modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X