Şimdi Ara

Superonline Fiber Şifrenizi Bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme: V100R001C01B030 firmware artık şifreyi gizliyor.

Şifre kutusundaki değer sabit @1gv)z<! ama bu şifreyi kullanmıyor. Ayrıca ayarların yedeği alınamadığı için yedek içinden şifre çıkarmak da mümkün değil.

Şimdilik şifrenizi bulmak için bilinen, en azından benim bildiğim, bir yol yok.

192.168.1.1 den kullanici adi: admin sifre: superonline ile giris yapiyoruz.

Durum > Aygıt > Wan ayarlarına gidiyoruz. Sağ tıklayarak (Chrome ve Safari denedim) view frame source seciyoruz.

Kaynak kodlarinda ustlerdeki javascript icinde @fiber ile biten pppoe kullani adiniz; bir sonraki ise sifreniz.

Fiber evinize kadar geliyorsa MAC adresi klonlamaya gerek olmadan PPPoE destekleyen farkli bir cihaz ile kullanabilirsiniz...

Mac bilgisayar kullanıyorsanız yüksek hız için optimize ayarlar;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93530437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 8 Kasım 2014; 10:17:14 >

• öğeyi denetle dedikten sonra ctrl+ f ye basın.
    @fiber aratın kullanıcı adı bulunan, şifre ondan sonraki
    benim satırım
    "var WanPPP = new Array(new stWanPPP("InternetGatewayDevice.WANDevice.1.WANConnectionDevice.1.WANPPPConnection.1","101323033xxx@fiber","0913800","IP_Routed"),null);"

xxx leri ben koydum.

adsl modem takamayız değil mi?
  • Cat6 ile geliyorsa fiber desteği olan modem olduktan sonra sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • Superonline verdiği modem bir işe yaramadığı için Tp-Link rooter alıp ayarlamaları yaptım.Canavar gibi çalışıyor :) Evin her yerinde 50 mbit
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Airties 5650 modemde wan router özelliği var ama ne yaptiysam superonline fiberde kullanamadım.
  • Eğer evinize fiber geliyorsa (FTTH (Fiber to the Home)) ve GPON terminal varsa (huawei modemli olanlar) ondan cikan ethernet kablosunu kullanacaginiz router'in wan portuna baglayip PPPoE secip, kullanici adi ve sifrenizi girmeniz yeterli. Ben Airport Extreme 802.11ac ile kullaniyorum sorunsuz.

Eğer evinize ethernet geliyorsa (FTTB (Fiber to the Building)), bizzat denemedim ama, Superonline ayrıca MAC kontrolu yapıyor (diyorlar). MAC cloning destekleyen bir cihaz ile Superonline'in verdigi modemin WAN MAC adresini kopyalayip yeni cihaza klonlamaniz lazim (kullanici adi ve sifreye ek olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 21 Temmuz 2014; 20:47:13 >
  • Merhaba

Bir şey sormak istiyorum. Ben routerı değiştirdim. Turkcell TV + kullanıyorum. Kotadan harcayacakmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

Merhaba

Bir şey sormak istiyorum. Ben routerı değiştirdim. Turkcell TV + kullanıyorum. Kotadan harcayacakmı ?

Kesin bilmiyorum, muhtemelen Turkcell TV sunucusu ile yapilan trafik kotaya etki etmiyor, modem ile ilgisi olmamali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

Merhaba

Kesin bilmiyorum, muhtemelen Turkcell TV sunucusu ile yapilan trafik kotaya etki etmiyor, modem ile ilgisi olmamali.

Normalde etkilemiyor. Gece kuşu tarifesindeyim. Hafta sonu deneyip göreceğiz. Burada da paylaşırım.
  • harika bende bunu arıyordum cok faydali bir bilgi.
  • Evdeki modeme kadar fiber kablo geliyor bende...

Sizler hangi modemi sorunsuzca kullandığını yazabilirseniz, bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Birde gidip başka desteklenmeyen bir modem almayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Evdeki modeme kadar fiber kablo geliyor bende...

Sizler hangi modemi sorunsuzca kullandığını yazabilirseniz, bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Birde gidip başka desteklenmeyen bir modem almayalım.

bütün yeni router'lar işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

quote:

Bilgi için teşekkürler..

Ancak biraz araştırdım ama telefon destekli router bulamadım. Bu tip router kullanan varmı acaba?

(Superonline Ses aboneliği kullanıyorum)
  • quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler..

Ancak biraz araştırdım ama telefon destekli router bulamadım. Bu tip router kullanan varmı acaba?

voip özellikli ararsanız bulabilirsiniz. superonline ses kullanmak için voip özellikli router zorunlu değildir. bilgisayar ve cep telefonu programları ile de aboneliğinizi kullanabilirsiniz. voip özellikli router sabit telefonu internete bağlayıp ses aboneliği kullanmaya yarar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler..

voip özellikli ararsanız bulabilirsiniz. superonline ses kullanmak için voip özellikli router zorunlu değildir. bilgisayar ve cep telefonu programları ile de aboneliğinizi kullanabilirsiniz. voip özellikli router sabit telefonu internete bağlayıp ses aboneliği kullanmaya yarar.

Bende onu düşünüyorum aslında. Sabit hat telsiz telefonum var. Onu voip olarak kullanmak istiyorum.
    Ancak dediğin şimdi ilgimi çekti. Cep telefonundan nasıl sabit hattını kullanabilirim? İphone kullanıyorum bu arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler..

TSOL voip bilgilerini SIP adresini şifresini verirse ya da modemden okuyabiliyorsanız kullanılabilir.

• iphone'dan voip kullanmak mğmkün mğ değilmi şimdi? anlamadım...
  • quote:

iphone'dan voip kullanmak mğmkün mğ değilmi şimdi? anlamadım...

TSOL voip bilgilerini abone ile paylaşırsa mümkün.
  • Kotadan götürmesinde

akşama bende bir ayar çekeyim ama korkuyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

Eğer evinize fiber geliyorsa (FTTH (Fiber to the Home)) ve GPON terminal varsa (huawei modemli olanlar) ondan cikan ethernet kablosunu kullanacaginiz router'in wan portuna baglayip PPPoE secip, kullanici adi ve sifrenizi girmeniz yeterli. Ben Airport Extreme 802.11ac ile kullaniyorum sorunsuz.

Eğer evinize ethernet geliyorsa (FTTB (Fiber to the Building)), bizzat denemedim ama, Superonline ayrıca MAC kontrolu yapıyor (diyorlar). MAC cloning destekleyen bir cihaz ile Superonline'in verdigi modemin WAN MAC adresini kopyalayip yeni cihaza klonlamaniz lazim (kullanici adi ve sifreye ek olarak)

Merhaba,
    Bugün TTNET hipernet ten , superonline fiber e geçiş yaptım. Router ım Airties 5760 , superonline dan huawei geldi. Airties' ı bu fiber sisteminde de kullanmak istiyorum. Bahsettiğiniz PPPoE seçimini airties ın menüsünden nerede yapacağız. Biraz detay verirseniz mutlu olurum.
    Çok selamlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.