Şimdi Ara

Superonline Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzatmak istemiyorum. Kısaca başımdan geçen olayları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Dün Beylikdüzü' ne taşınırken (kesinlikle tesadüf değil, birileri haber veriyor) Superonline yetkilileriyle karşılaştık. Zaten daha iyi olduğunu zannederek Fibernet' e geçmek istiyordum. Bir sürü kampanyayı yalan yanlış anlattılar. Asus tablet kampanyasında karar kıldık. Hem tablet hem hd yayın verilecek ve numaranız taşınacak 69tl dediler. Ertesi gün bağlamaya gelenler sadece tablet ve yeni numara tahsisi yapılacağını 79tl olduğunu söyledi. Neyse tamam dedik. Bağlantıyı yaptılar 2. el modem taktılar. Ona da bir şey demedim. Bağlantı testi yapmadan gidiyorlardı ki test yaptım kabloluda 50mbit görüyordum. Ancak kablosuzda 20mbit görüyordum. Modemde sorun olabileceğini, 2. el modem taktığını söyledim. Bana hayır sıfır açtık burada deyince benim sigortalar attı. Neredeyse birbirimize giriyorduk. Arıza ekibine bildirmeleri gerekiyormuş. Bağırış çağırış gittiler.

Sonra bütün kablosuz kanallarını denedim. İşe yaramayınca Superonline çağrı merkezini aradığımda bu hızın kablosuzda normal olduğunu herhangi bir işlem yapamayacaklarını söylediler. Neyse dedim CS GO' yu açtım. Bir baktım pingler yurt içinde bile 50ms in altına düşmüyor. Yurt dışında 100ms' lerde geziniyor. Ping testlerinde de sonuç aynıydı. Aradım çağrı merkezini işlem yapıyorum modemi resetleyin düzelecek dediler. Tabii düzelmedi. Tekrar aradım bu sefer biraz daha bilgili bir bey çıktı. 80 civarı pingin normal kabul edildiğini söyledi. Mail atarsam daha yetkili birine ulaşabilirsiniz dedi. Taşınmadan önce nakil istediğimiz Ttnet Hipernet 20mbit' de şu an kullanıma açıldı. Ve Bakırköy' de de olduğu gibi pingler yurt içi 10-15ms, yurtdışı 40-50ms civarında. Bu Superonline' a nereden bulaştım bilmiyorum. Yarın sözleşmeden cayma hakkımı kullanmak için jelatinini bile açmadığım tablet ve 2. el modemleriyle Superonline' a gideceğim. Bakalım bunlardan paçamızı nasıl kurtaracağız?

• Cumartesi Superonline bayisine gittiğimde kendilerinin iptal yapamayacağını söylediler. Düzeldiği takdirde iptal etmenin gerek olmadığını söylediğimde, teknik eleman gönderileceğini söylediler. Ancak kimse gelmedi veya aramadı. Bugün cayma süresi geçmesin diye 120tl verip noterden ihtar çektim. Bu akşam pingler düzeldi. Hatta ttnetten bile iyi durumda şu an. Torrentte de herhangi bir kısıtlama yapılmamış. Aynı fiyata hem 50mbit hem Asus tablet sahibi olacaktık. Sağolsunlar bilgisiz, beceriksiz çalışanları sayesinde beni de zarara soktular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.