Şimdi Ara

Superonline mı Millenicom mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni taşındığım adreste superonline fiber var 100mbit için superonline aylık 145 tl derken millenicom superonline altyapısını kullanarak 100mbit için 130 tl diyor
    sizce 15tllik fark için millenicoma geçeyim mi geçmeyeyim mi

• Geçmeyin! Aşağıdaki konunun cevapları da dahil hepsini okumanızı tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-yeni-basvuru-asamalari-anlatim-superonline-altyapi--137565277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 14 Haziran 2019; 23:42:2 >
  • sakın ama sakın geçmeyin! vasıfsız ve beceriksizler. 25 gündür bağlantı icin bekliyorum yarın iptal edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline al
  • 24 aya vurduğunuzda 360 lira para yapar
    benim cebimden çıkmadığı için superonline diyorum
    ama çıksaydı millenicom derdim
  • millenicom baglattım eve hız 100 mbit almama ragmen hem pıng degerleri yuksek hemde hız 80 ı yukarı gecmıyordu tek cıhazdaital ettirdim uyeligimi ve 3 gun sonra arıza kaydınız vardı dıye aradılar uyeligimi iptal ettirdigim hallde
  • Önemli kural; Altyapı kiminse internetini ondan al!

Başka da bişi demiyom :)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet mi? Superonline mi?
    2 yıl önce açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ttnet 16 mp hipernet fullimitsiz vdsl 79 tl den anlastim iyi mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sol 100 mbit için 200 TL dedi bana. Sana nasıl 145 dediler bilmiyorum ama doğruysa hiç düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrymn12 -- 15 Haziran 2019; 14:50:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana 26 günde bağlayamadıkları fiberi, Sol 3 saatte bağladı ve internete girmeye başladım. 15-20 fazla ver doğrudan Sol'den al.
  • Hocam aciklarmisim 145 tl 100mbt fiyatını nasil aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuyu yeni taktıklarında benide aradılar bağlatmak isteyip istemediğimi sordular ve banada yanılmıyorsam 12 ay taahütlü 200 tl dediler üstelik beni kazanmak için ne indirim ne kampanya teklif ettiler.

Ben sizin tarifenizi 130 tl'ye veren var deyince fiyatları biz belirlemiyoruz dediler ve konuşmayı sonlandırdık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.