Bugün ev interneti için Turkcell ve Vodafone ile görüştüm. Her ikisi de şuan alacağım AKN'li tarifelerin 1 ocaktan sonra aknsiz olarak düşünmemi söyledi. 24 MBS 100 AKN li paket için her ikisi de 75 tl önerdi.Turkcell ayrıca 50 Mbps yi 85 tl önerdi bana oldukça cazip geldi. Turkcell 2.12 ayda fiyatlar 10 tl artabilir dedi,Vodafone ise kendi modemimizi almak zorundasınız +6 Tl dedi. Her ikisi de 2 yıl taahhütlü fiyatlar. Turkcell e numara ve adresimi verdikten sonra başka bir birimin arayıp randevu alacağını,fiyat ve tarife konusunda detaylı bilgiyi onlarda alacağımı söylediler. AKN konusunda forumda bu kadar şey yazılırken bunlara güvenmeli miyim? Yılbaşı gelmeden paketi yapmak istiyorum TT nin yeni fiyatlarını gördükten sonra. Turknet vs önermeyin lütfen konu hakkında ne düşünüyorsunuz,adresim 43 mbps destekliyor..
AKN'ler kesin kalkacak, güvenebilirsiniz. Ancak 85 liraya 100Mbps internet alabilirsiniz. burakkosucu ile iletişime geçin, size yardımcı olacaktır.
Turkcel de şuan akksiz 50mbps bulunmuyor bunu nasıl öneriyorlar? varsa bizde geçelim
Turkcellde öyle bir fiyat yok ki,4yıldır taahütlü müşterisiyim bana bile 99liraya 50mbit 100gb KOTA lı paket sundular :D
Burak koşucudan al daha uyguna veriyor
Arkadaşlar haklısınız.Bende bugün müşteri hizmetlerini arayınca öğrendim.Bu kadar aptal insanı nasıl çalıştırıyorlar aklım almıyor.Defalarca sormama rağmen 2019 itibariyle akn kalkınca paketin sınırsız olacağı söylendi bana.Yarın bir görüşüp ağzıma geleni söyliycem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme