Şimdi Ara

Supplement Basketbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben amatör basketbolcuyum yaklasik 5 senedir düzenli oynuyorum altyapilarda .En son bu sene (16 yasindayim) fitnessa baslamaya karar verdim kendimi dahada gelistirmek icin nedeni de kol ayak bilek vs leirmin çok ince olması ve kilomun az olmasi. (1.85 e 65 kilo).Ayrıca basketbolda çok önemli olan vücut konusunda da cok iyi degilim üst ve alt vücudum cok guclu sayilmaz.Ayrica cok da atletik degilim onuda gelistirmek istiyorum.Sizden ricam bana fitness da ve air alert(ziplama programi) yaparken hangi supplemntleri önerirsiniz ? Ne kullanmaliyim vücut icin protein tozu ziplama ve atletiklik icin kreatin tarzi seyler mi yoksa farkli maddeler mi ? Cevaplarinizi bekliyorum (Evet kafam cok karisik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzenli ve yeterli(!) beslendiğin sürece hiçbir şekilde supplementlere ihtiyacın yok. Zıplama için şunu, atlama için bunu gibi kendi kendine supplement ihtiyacı çıkartma. Düzenli bir şekilde bir 5-6 ay git, baktın beslenemiyorsun yetersiz kalıyor, o zaman bir şey düşünülür.
  • Emin ol zaten düzenli ve yeterli besleniyorum hatta gerektiginden fazla ama zamanım olmadigi icin supplemnt almak istiyorum 2 3 ay gibi kısa bi sürem var ne önerirsin?

• megadenmen M kullanıcısına yanıt
    Bu Air Alert hakkaten işe yarıyor mu ya? 2006'dan beri duyarım forumda bunu.. en son 3.'sü çıkmıştı.
  • Yarıyor yaramasina da yapmasi cok cok zormus cogu kisi yarim birakiyor senin bi önerin var mi supplement konusunda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Supplement arıyorum.
    7 ay önce açıldı
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.