Şimdi Ara

Sürekli Güncel! ÖGRENCIYIM, CAFE AÇACAGIM, TECRÜBESI OLAN HERKESE IHTIYACIM VAR!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
14
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu okudum, hesapların hiç gerçekçi değil. İstersen açacağın tarzda bir cafede birkaç gün garsonluk yap, ne kadar satış olmuş onu incele. Bu şekilde en kısa yoldan batacaksın haberin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • safak123a S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim, bitki çayları koyacağım toz olarak o aklımda. Latte cappuccino meselesi için yine ayrı makine lazım o biraz gözümü korkuttu ilk aydan. Nargile koymayı düşünmüyorum, 90m2 alan zaten nargile, tost kokusu, fritoz felan iyice boğar deniliyo. Islak keki, pasta muffin felan ya bi pastaneyle ya bi ev hanimiyla anlaşıp gunluk alacağım. Bunlar için bi de dolaptir, vitrindir lazım. Dekorasyon işini 3 4 ay sonraya erteleyip adan gibi bi ic mimar getirtsem nasil olur simdi hic mi tutarı yok mekanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ressam kullanıcısına yanıt
    Yok üniversite 1. Sınıftayım daha

• quote:

Orijinalden alıntı: TTunahanKK

Çok güzel fikirler verdin, sağol dostum. Küçük ekstralarla müşteri çekmek en önemlisi dediğin gibi ama kafe tasarımı konusu sıkıntı olabilir benim için sonuçta mekan kiralık ve benim de sermayem belli. Tutturamazsam ve kapatmak zorunda kalırsam durduk yere bakım masrafları da çıkmış olur. Onu 3. 4. Aylarda is oturunca yapsam sıkıntı olur mu? İç mimarla felan anlaşıp.

Malesef hocam. Bana göre insanlar ilk nasıl görürse öyle fikir oluşturuyor. Hoş koca istanbul çok insan var ama ilk baştan işi sıkı tutmak gerek. Ve iç mimarlık bir durum yok gerçekten. Bir ayınızı ayırıp planlayacaksınız ve en uygun şekilde yapacaksınız. Sosyal ağlarda fikir oluşturabileceğiniz yüzlerce resim mevcut.
    Kahvehane moduna girmeyin. Oradaki cafelerin büyük kısmı kaliteden yoksun zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TTunahanKK

Yok üniversite 1. Sınıftayım daha

İyiymiş.İlerde nasıl yapacaksın askerliğini ? Dükkanı kime bırakıp gideceksin askere? Malum bedelli çıkmayabilir.
  • Gir acacağın mekana benzer bi kafeyeçalış bakalım önce 6ay1sene. Cin olmadan adam çarpmay çalışıyor. Mekanın içinde sigara içirmeyeceksen patlak ggwp

• Ben Ressam kullanıcısına yanıt
    Hocam daha askerliğe 4 5 yılım var nereden bakarsanız :) iş bi otursun da o vakte kadar, bi yerden sonra kendi yolunu bulur zaten

• Sigara kapı önünde olur, içeriyi bogmanin lüzumu yok

• 30 bine ortaköyde cafe değil anca seyyar çay ocağı kurarsın

Ha es kaza 20 metrekare bi dükkan kiraladin 30 binlik masrafla o cafeden en fazla yoldan geçen birileri su alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 24 Mayıs 2016; 11:28:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostomer G kullanıcısına yanıt
    Kiralık dukkana masraf yapmak sıkıntı ama depozito ve emlak bedeli zaten 12 13 bin tutuyordu, onu sayabiliriz dükkana inşallah anlasmada sıkıntı olmaz

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Ben iki gündür ne anlatıyorum, gelmiş daha 20m2 yer bulursun diyosun

• Bide aylik 10-15 bin kar he vay anam vay kardes cok hayal kuruyorsun o işler o kadar kolay olsaydi ortaköyde boş dükkan kalmazdı

Max 6 ay icinde batar gidersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç metrekare dükkan Ortaköy'de 5000 iyi fiyat. Ucuza bulmuşsun.

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Basta ilk postu güzel bi oku, idrak et, sonra eleştir.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    90 m2 hocam

• bölgedeki iş yerleri için öğle yemei menüsü çıkart. Bende ortaköyde çalışıyorum hergün 15-20 lira öğle yemeğine harcıyoruz
  • Umarım iyi ilerler de hani şimdiden bi kaç organ kybeder tehdit vs alırsan geçmiş olsun.ortaköyde mekan açmak kolay değildir başına binerler kira ödediğinddn fazlasını sana haraç keserler ödemezsende indirirler mekanı. Sallamasyon değil bunlar gwrçektir arkanda cidden biri yoksa girişme hayatında görmediğin pisliği görürsün. Bunun riskine şimdi evet demek kolaydır da kafana silahı dayadıklarında anlarsın.

• 30.000 TL gerçekten muazzam bir rakam demek isterdim ama değil. Ortaköy gibi bir yerde 30.000 TL nedir hocam? Teşvik kısmına girmişsiniz devlet zaten her önüne gelene teşvik veriyor mu zannediyorsunuz?

Benim elimde girişimci sertifikası var, Her sektöre her işe aynı desteği vermiyor.
    Bence iyi araştırın elinizdeki 30.000 TL'den de olmayın.

Çok teferruatlı iş ama hakkınızda hayırlı olur umarım.
  • 2 sene üst düzey memurluk yaptım. her türlü hesap kitap muhasebe işlerini yapabilirim
  • Hocam ortaköyde 30bin lira ila mekan açacağım diyorsunuz ama lira 5bin lira kira diyorsunuz sizin hiç masrafınız olmayacakmı açarken. Üstüne eleman çalıştırıp sigorta yapacaksınız o para 2 ayda eriyecek... Mekanın 2 ayda canlanacağına malum. Sonrasında 5bin lira kirayı nereden bulacaksınız işçilerin maaşını nasıl ödeyeceksiniz. 400 lira burs alıyorum diyorsunuz. Teşvik primine gelince herkese aynı düzeyde limit verilmiyor sektöre ve işin büyüklüğüne göre limit değişiyor. İlk başta yazdıklarınızı okudum ama Ortaköy gibi bi yerde 30bin ile çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNuAzKaEn -- 24 Mayıs 2016; 12:16:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.