Şimdi Ara

Sürekli USB (Takıldı-Çıkarıldı) sesi geliyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
30.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba marka yeni bir Laptop aldım 1 haftadır kullanıyorum son 2-3 gündür ara ara USB taktıktan sonra veya çıkardıktan sonra gelen ses geliyor. Bunun sebebi ne olabilir çözümü nedir ??

• formatla çözülür ama format atmak istemiyosan masaüstünde sağ tıkla kişiselleştir yap seslere tıkla windows vaysayılan olanı sesler yok yap
  • pc ye usb takıldığında donanımı güvenle kaldırdan usbye çıkarmak gerekiyor

sürekli çekip çıkarmak driver sorunlarına yol açaibliyor
  • Aynı problem var, USBlerim boş sadece birinde fare takılı, fareyi çıkarsamda SÜREKLİ USB takılıp çıkarılma sesi geliyor. Fare ile ilgisi yok, sürücüler düzgün gözüküyor.
    Bununla ilgili bir virüs ya da malware var mı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Aynı problem var, USBlerim boş sadece birinde fare takılı, fareyi çıkarsamda SÜREKLİ USB takılıp çıkarılma sesi geliyor. Fare ile ilgisi yok, sürücüler düzgün gözüküyor.
    Bununla ilgili bir virüs ya da malware var mı acaba..
    hort olacak ama aynı sorunu yaşıyorum. işletim sistemi yeniden kuruldu ama halen devam ediyor. USB çoklayıcıyı söktüğümde sorun ortadan kalkıyor ama usb çoklayıcıya bağlı cihazlarım sorunsuz olarak çalışıyorlar. Aygıt yöneticisinde sürekli bilinmeyen aygıt çıkıyor ve geri gidiyor. Sorunu çözemedim.
  • Sanırım eski pclerin yeni windows ile uyumsuzluğundan oluyor, eminim pcnizi ilk aldığınızda windows10 un önceki sürümleri yüklü idi.. Sorun bundan kaynaklı, driver sorunu, uyumsuzluk..
  • beyler windows 10 lar için denetim masası->donanım ve ses->ses yeni bir yer açıldı 3. olan ses efektine gelin eğer tüm windows seslerini kapatmak istiyorsanız windows varsayılan (değiştirildi) ses yok yapın
    sadece usb seslerini kapamak istiyorsanız
    aygıt bağlan,aygıt bağlanamadı,bağlantısı kesildi yazanların üstüne gelip alttaki sesleri en üstteki yok seçeneğine getirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bro Masaüstüne Sol Tık Yap Kisselleştir Gel Sesler Tıkla

''Aygıt Baglan'' seç ve normalidir (Yok) Yap Onu
    ''Aygıt Baglanmadı'' seç ve normaldır (Yok) Onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSystems

Bro Masaüstüne Sol Tık Yap Kisselleştir Gel Sesler Tıkla

''Aygıt Baglan'' seç ve normalidir (Yok) Yap Onu
    ''Aygıt Baglanmadı'' seç ve normaldır (Yok) Onu
    siz burada sadece sesleri kaldırmış oluyorsunuz bunun bu sorunu çözmekle alakası nedir anlamadım..
  • pc yi yeni aldım bütün parçalar sıfır

aynı problem söz konusu Amaç problemin ne olduğunu öğrenmem.

Format attım düzelmedi.

Öndeki usb portlarını kasa içinden soketlerini çıkarttım düzelmedi.

Sanırım ana kartta bir problem söz konusu çünkü ses her geldiğinde Kasamın ışıklarıda yanıp sönüyor.

Usb portlarında hiçbir şey takılı olmasa dahi Usb giriş çıkış sesi yaklaşık 20-30 dk da bir geliyor.

Garantiye göndereceğim.

Problemin kaynağını bulamadım

• sanırım artık dünyada ki en yararsız forum olma konusunda liste başı olacak bu dh... cahil cühela 15 yaş altı genclerden karma bir forum ... verilen cevaplara bak.. istinasız 30 keredir ne zaman bir konuda benimle aynı sorunları yaşayanların çözüm ulaşma kaynağı desem ve google ısrarla bu forumu tavsiye etse.. zaman kaybı pişmanlık ve bi okadar da nasıl bir milletin icine gelmişim diye söylenerek cıkıyorum.

bi bilen olmaz ama konusan coktur bilende zaten söylemez asla... türkçe kaynaklar internet filan çöplük oldu cıktı türkün türkten başka düşmanı yok gibi..

ulan bilmiyon madem niye yazıyon başlığa.. herbokolog dolu...

neyse yine bi faydası olmadı sadece bu yüzden geldim son kez bir daha da engelli siteler adreslerden biri olacak klandırılmayacagım cidden bi işe yaRAR paylaşımı olur diye..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.