< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (326. sayfa)
-
-
Menbiç operasyonu 1 haftadır her gün başlıyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhalifler Sama kadar 10 km yaklasmis hem kuzeyden hemde güneyden sama kadar cephe actilar esad cok yakinda gidici gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Aralık 2024; 16:14:31 > -
esad neden hala masaya oturmuyor gerçekten çok ilginç. bence oturması gerekiyor.
ülkeni düşün kendini etrafını düşünme artık.
ülken bölünmesin ben bölünmesini istemem. hatta güçlü bir suriye güçlü bir ortak
olur. sınırımda amerikan uydusu bir grup oluşum istemiyorum rus uydusuda.
-
münbiçde abd ofisleri var boşaltığından emin olunmadan başlamaz orası ypg den tırsıldığından değil.
-
O senin fikrin, saygı duyduğumu belirttim ama benim fikirlerim seni alakadar etmez. Ben Türküm ve Türklüğümle gurur duyuyorum, tıpkı Atatürk gibi. Bu dünyada yegane övünç kaynağım Türklük diyen adama bişey diyemeyen bugünün Türkçülerine sallamasın aklınca. Konumuz bu da değil ayrıca. Ben etnik olarak Türk olduğum için de savunmuyorum Türklüğü, anayasamiz diyor ki her tc vatandaşı Türktür. Türklük, Türk olmayanlara bile bah?edilmi?ken hala ben şuyum buyum Türk olmak istemiyorum diyenlere bizim sözümüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav şu optimist o kadar saçma şeyler yazıyor ki cevap verecem ama engel koymuş bana. Neymiş müslümanlar iyi savaşıyormuş. Olum müslümanların savaşmak için motivasyonu vatan değil ki. İslam ölümü yücelten bir din. Doğal olarak bu dinin mensupları zaten ölmek için savaşır. Yaşamak ve daha iyi bir ülke kurmak için değil. Bu mantıkla ülkenin tamamı ölse bile onlar için yenilgi değil bu.
-
Artık oturacak bir masa kalmadı da ondan.
Masa yenişemeyen eşit güçler arasında kurulur bir taraf ağır şekilde galip gelirken masaya oturmaz.
Şu saatten sonra Muhalifler Esad'tan tam teslimiyet ister.
Esad Ya muhaliflere direnirken ölecek yada ülkeden kaçacak. Esadı azıcık tanıyorsak kaçıp gidecektir.
Ailesi Rusyaya kaçmış muhtemelen o da oraya gider.
-
Tamam işte islam ölümü yücelttiği için canı pahasına savaşıyoruz zaten, bu da zafer getiriyor, sorun nedir?
Ateist islam düşmanı PKK'lılar savaşmak için cesaretlendirici hap kullanırken biz islam sayesinde savaşta onlardan daha güçlü oluyoruz.
-
aynen öyle olmuş şam a bile girilmiş.
bencede kaçmış gibi bu kadar hızlı ilerleme nasıl olabilir başka türlü.
asıl sorun artık şu pyd ypg denilenlerin kendilerinin az olduğu yerleri bile işgal ederek buralar bizim demeleri.
lazkiye ve deniz sınırı bildiğimiz kadarıyla hep rus dolu zaten o tarafa hiç gitmiyor muhalifler.
nasıl yol izlenecek göreceğiz.
amerikan uydusu devlet istemiyorum komşu olarak buna bizimkiler umarım sert tepki verirler kıvılcımında bile.
-
Mahalleleri, köyleri, kasabaları askeri operasyondan çok şuan halk sokağa çıkıp düşürmeye başladı.
Şam'ı şuan muhalif halkın kendisi alıyor. Esad'ın askeride silahı bırakıp kaçıyor yapabilecekleri birşey yok.
ypgnin Esaddan devraldığı Dier ez Zor'da ki köylerin kasabalarda şuan bir bir muhalefet destekçisi aşiretlerin eline geçtiğini de söylemek lazım. Aynı şey onların başına da gelecek/geliyor.
Mutlak bir Muhalefet zaferine doğru ilerliyor şuan Suriye.
-
israilin yumaşatıp yok ettiği hizbullah ve irandan sonra, amerikanın işini ukraynada çıkmaza soktuğu rusyadan sonra suriyede kurulacak devletin/devletlerin amerika uydusu olmama ihtimalini saviyorsun ha
vay vay
hamasın saldırsından sonra 1 yılı çok az geçen bir süre oldu bu bir senede israil/amerika tüm dünyaya strateji ve askeri ders verdi. adamlar bu işi biliyor.
-
Daraa , suweyda ve Al Tanfda bulunan muhaliflerin karakteristik olarak sünni bir muhalefet olmadığı , çoğunlukla dürzilerden olma ve Amerikan çıkarlarına bağlı olduklarını açıklıyorlar .
Biraz düşünün neden bunlara Esadın ordusu direnmiyor ve neden bunlar şama girmek üzereler !?
Ama tam tersine humustaki muhalefete şiddetli bir direniş devam ediyor .
" Pentagonda kutlama yapılıyordur " diyenler var tv yorumcularının arasında . Pkkyı israil ile komşu yapmak üzereyiz diyenler var .
Güneydeki muhalefetin kuzey muhalefetinden çok aptal olduğu ve Amerika - israil tarafından kullanıldığı söyleniliyor yani .
amerika hatırlıyorsan bizim suriyeye operasyon yapmamazı istemişti.
ne olmuştu hatırlarsan, onlara rağmen yaptık, girdik.
bunu bir kere yaptık, yine yapacağımız sanırım aşikardır.
amerikan uydusu olanlar 3 kere seçim yapamadı, biz yapamazsınız dediğimiz için.
bu dinamikle israile el uzatacaklarını sanmıyorum bu muhaliflerin.
diyelim ki yöneticileri israil amerikan destekli olsun, orda yılların acılarını çekmiş bir halk var.
bu halk ta türkiyenin yanında, bunu asla ve asla göz ardı etmeyin.
israil artık eski gücünü ve destekçilerini avrupada amerikada bile kaybetti.
bugün israil cumhurbaşkanı çoğu ülkeye girse tutuklanma riski var.
önceden israili kınamıyorlardı bile.
-
hikaye masallar hikaye masallar. kahraman yaratmadan 5 milyon nüfusu 200 -300 milyona egemen kılamazsın.
aynen netanyahu avrupaya girdiğinde yakalancaktır kesin. mahkeme se bu kararı şu olaylardan önce veriyor. aaa ne güzel avrupa medeniyeti bak netanyahuyu bile yakalayacaklar heyt be. 100 hamle önceden satranç oynanıyor.
basit bir soru.
Bu muhaliflerden htş 6 ay önce türk bayrağını yaktı. bu bir isyandır ki adamlar sadece ufak bir alana hakimken bunu yaptılar. şimdi teorikte suriyenin yarısına hakimler neyse bu önemli değil.
Amerikan uydusu dedğin pkk ise o kısımla ilgili flu durum halen duruyor bu konuda yorum yapamayız münbiç ne olacak gördükten sonra konuşabiliriz.
Benim dediğim şu anki muhalefetin doğrudan amerikan destekli olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2262441B1 -- 7 Aralık 2024; 17:44:1 > -
Esedin leşinin sokaklarda sürüklendiği görüntüleri görmek dileğiyle.
hangisi hikaye kardeşim. sen hikaye yada masal diyebilirsin de gerçekler değişmiyor.
amerika girmeyin dedi, girdik mi girdik. bunun neresi hikaye. sen bence hoşuna gitmeyen şeyleri hikaye olarak
görüyorsun, gerçekleri görmek zoruna gidiyor sanırım.
biz zaten dünya genelinde ışid denilen örgütle başa baş savaşan tek ülkeyiz. bundan senin haberin var mı.
amerikan uydusu hangi grup olursa ister, htş, ister işid ister ypg pyd.
vururuz, vurdukta, vuracağız da.
şu anki muhalefetin içinde amerikan destekli olanlar var doğru.
onların içinde bizim desteklimiz olan, desteğimiz olmadığı halde bize güvenenler daha çoğunlukta bunu
anlamıyorsun sanırım.
daha önce israili kınayaman söz bile söyleyemen ülkeler vardı ama israil bu devirde bile insan haklarını o kadar
aştı ki artık avrupada ve amerikada ki insanların gözünde bile katil durumunda.
bunların etkisiyle de evet şu an çoğu ülke onu tutuklama kararı aldı.
-
israil ile ilgili olanlar masal. başlangıca bakacaksın sona bakacaksın kim karlı çıktı kim zararlı bunları alt ata yazacaksın sonra olay ortaya çıkacak bu kadar basit.
-
Irak Saddamdan sonra iflah olmamıştı,Esad gitti gidecek bundan sonra Suriyenin elbette modern,refah seviyesi yüksek,insan haklarına saygılı bir devlet olmasını beklemiyorum çünkü çok fazla etnik-mezhepsel topluluklar var.Bazısı Abdnin bazısı Rusyanın bazısı İranın taşeronluğunu yapıyor.Bunların hepsini aynı çatıda toplasan bir dert toplamasan bir dert.İnşallah Suriye 4 parçaya bölünmez bu işin sonunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X