Şimdi Ara

Suriye'ye müdahale edilecek!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müstemleke medyasının Türk halkını uyutma operasyonu eşliğinde Suriye ile savaşa sürülüyoruz. Milli irade bu çılgınlığa acaba ne der?

• adam bop eşbakanı oldugunu beyan etti zaten.
    Bugun suriye'ye dil uzatan yarın iran'a dil uzatır.
    nasıl olsa o dil uzatanın dili coktan başka yerleri yalamıştır.
  • Suriye ile bizi savaşa sürükleyemezler.
  • Suriyede bir katliam vardır.Bu kabul ama sonuç olarak o onların sorunu.Suriyeye bir türk askeri bile savaşmak için girerse bunun vebalini kimse ödeyemez..Tek merak ettiğim şey acaba Esad Sunni olupta alevileri katletseydi yine bu iktidar bu kadar fazla öter miydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute
    nasıl olsa o dil uzatanın dili coktan başka yerleri yalamıştır.

Obama kızıyla yaşadığı sorunların çözümü için erdoğandan bilgi almış.

Suriye'ye müdahale edilecek!!

http://www.habervaktim.com/haber/erdoganin-obamaya-kiz-yetistirme-tavsiyesi-233769.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nürnberger -- 25 Mart 2012; 21:30:53 >

• İnternetim çok ağır olduğu için videoyu izleyemiyorum. Birileri söyleyebilir mi Suriye'ye girme bahaneleri neymiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

E o da pravdacıların ve elçiliklerin işi olsun.

Beyin damarlarım uyuştu, 3 dakikadır düşünemiyorum. Bir zahmet açıklamanız mümkün mü? Komünist partinin yayın organının Suriye ile ilgisi ne? Yobaz basın mı Pravda? Yoksa Doğan medyası mı?

Rusyanın müdahaleye karşı olduğu kabak gibi ortada iken, sizin kafanız bu gerçeği nasıl böyle ters yüz edebiliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Girilip girilmeyeceği çok önceden zaten bellidir.
    Tek sorun vatandaşı ikna etmek.

Vatandasi ikna etmek mi? Pravdacilar ve elcilikler demek!

Hayal gucunuz muhtesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

quote:

Beyin damarlarım uyuştu, 3 dakikadır düşünemiyorum. Bir zahmet açıklamanız mümkün mü? Komünist partinin yayın organının Suriye ile ilgisi ne? Yobaz basın mı Pravda? Yoksa Doğan medyası mı?

Rusyanın müdahaleye karşı olduğu kabak gibi ortada iken, sizin kafanız bu gerçeği nasıl böyle ters yüz edebiliyor?

Dezenformasyon yapan bir partizandan ne bekleyeceksin ki.
    3 yaşındaki cocugun mantıgı yok yemin ederim.
  • Suriye'de emperyallerin ve icimizdeki isbirlikcilerin istedikleti buyuk ihtimalle olacak. Besar Esad gidecek, kukla bir iktidar gelecek. Buraya kadar tamam.

Peki Nusayri'lerin durumu ne olacak, nereye gidecek o insanlar? Koruklenen mezhep catismasinin sicramama garantisi var mi? Iran'da ki Azeriler yillardir buyuk sorun mesela. Irak'i anlatmaya gerek yok, birbirine girmis.

Bizdeki etnik ayrimciligin koruklenmesinin yanina bir de mezhepciligi de ekledin mi, oh, degmesin keyfine.
  • suriyeye GİRMEYİZ.
    meraklanmayın. endişelenmeyin.

ayrıca, olası savaş için pozisyon almanız gerekir.
    adamlar taş atımı uzaklıkta çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

İnternetim çok ağır olduğu için videoyu izleyemiyorum. Birileri söyleyebilir mi Suriye'ye girme bahaneleri neymiş ?

Bahane yok. Zaten sözde zirvede Obamanın kızlarının ergenlik sorunları konuşulmuş haberlere göre. Sümeyyeden edindiği deneyimleri Obamaya öğretmiş bizim devletlü. Hani Obama da Müslümanya o bağlamda. E bu kadar önemli bir konu 1,5 saate sığmaz zaten.

Açıklamanın Seul'de yapılmış olması Çin, Rusya, Kuzey Kore gibi muhaliflere gözdağı verildiği sonucuna ulaştırır. Dünya karışabilir.

Obama müslüman değildir , protestandır . Konuya gelicek olursak bizi ilgilendirmiyo Suriye . Petrol olmadığı için Amerika'nın müdahele etmediği apaçık .

• Suriye'ye provakatör ajanlar çoktan girdi
    Tankla topla girilmesini beklemeyin bence
    Tankla toplada girerlerdi ama
    Birincisi halkı inandıramadılar ikincisi de tabiki Rusya
  • Türkiyenin bölüneceğinden zerre kadar şüphem kalmadı artık.
    Sam amca çok güçlü ve istediği şeyi yaptırmayı iyi biliyor.
    Bu işin sonu nereye gider merak ediyorum.
  • Rusya ve Çin'i söylüyorsunuz da onlarda yavaş yavaş taraf mı değiştiriyorlar ne.

BM'de iki kez veto ettikleri Suriye'ye müdahale konusuna birkaç gün önce onay vermişler. Gerçi onay verdikleri '' karar '' değil de '' açıklama '' mıymış ama o bile Suriye'ye müdahale konusunda ön adım olarak görülüyor.

Benim anlamadığım onların çıkarları ne olacak. Amerika ve Avrupa reddedemeyecekleri bir teklif mi yaptılar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Türkiyenin bölüneceğinden zerre kadar şüphem kalmadı artık.

Niye bölünmesin?

Birbirimizi çok mu seviyoruz.

-Kendi açımdan sorarsan böyle bir sorunum yok.

Ama bir kürtle bir aleviyle bir sünniyle konuştuğum zaman.

olayın aslını daha iyi anlıyorsun.

Bu kadar yıl parçalanmadığımıza dua edelim bozuk olan bu durumu el birliğiyle düzeltelim birbirimizi sevmeyi.

ırkı dini mezhepi yüzünden öldürmeyi.

kötülemeyi kötü söylentiler çıkarmayı bırakalım.sorunlar düzelir.
  • Rusya ve Çin onay vermezler, dünya savaşı çıkmasın kaygısıyla onay verirlerse de bu son onayları olur. İran veya Türkiyenin tasfiye edilme denemesi dünya savaşını kaçınılmaz hale getirir. Zirvenin yeri Kuzey Kore ve Çin'i tehdit amaçlı seçilmiş olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Türkiyenin bölüneceğinden zerre kadar şüphem kalmadı artık.

Niye bölünmesin?

Birbirimizi çok mu seviyoruz.

-Kendi açımdan sorarsan böyle bir sorunum yok.

Ama bir kürtle bir aleviyle bir sünniyle konuştuğum zaman.

olayın aslını daha iyi anlıyorsun.

Bu kadar yıl parçalanmadığımıza dua edelim bozuk olan bu durumu el birliğiyle düzeltelim birbirimizi sevmeyi.

ırkı dini mezhepi yüzünden öldürmeyi.

kötülemeyi kötü söylentiler çıkarmayı bırakalım.sorunlar düzelir.

Söylentiyi dedikoduyu halk yapsa sana hak verip bırakalım diyeceğim ama iş profesyonellerin elinde hocam adamlar kimi nasıl böleceğini çok iyi biliyor.

• Yeri gelince herkes ABD nin veya Avrupa nin dis politikada ne kadar guclu oldugunu konusur.

Ama sonra ayni insanlar dis politikada atilan en ufak adima karsi cikarlar. Istedikleri 10 km otede ne olup bittigiyle ilgilenmeyen, yurt disiyla hicbir iletisim kurmayan, pasif ve statikocu bir politikadir.

Ayni sey aslinda ic politika icin de gecerli. Cozumsuzluk bu insanlarin en buyuk cozumleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Yeri gelince herkes ABD nin veya Avrupa nin dis politikada ne kadar guclu oldugunu konusur.

Ama sonra ayni insanlar dis politikada atilan en ufak adima karsi cikarlar. Istedikleri 10 km otede ne olup bittigiyle ilgilenmeyen, yurt disiyla hicbir iletisim kurmayan, pasif ve statikocu bir politikadir.

Ayni sey aslinda ic politika icin de gecerli. Cozumsuzluk bu insanlarin en buyuk cozumleridir.

Teslimiyet, ne zaman dış politika başarısı oldu? Ulusal çıkarlarımızı koruyan politikalar elbet başarıdır ancak emperyalist uşaklığı rezilliktir. Dış politika dehası olan İsmet paşaya çemkirenler işbirlikçi müstemleke uşaklarını dahi sanıyor. Ne yaman paradox!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.