< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 6 Şubat 2019; 10:1:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 6 Şubat 2019; 10:1:34 > |
5 metre uzaklıktaki yaya geçidini veya üst geçidi kullanmayana, yayaya kırmızı yandığını gördüğü halde yola atlayana ve tarlada gezer gibi gezene var mı ceza ?
|
Mis gibi uygulama, yayaları yok sayan magandalara ceza yağar umarım
|
inşallah bol bol taksiciler ve hafif ticari sürücüleri ile şirket arabası sürenler ceza yer bugün.. yaya geçidinde adama yol veriyorum arkamdan zaaaaaat kornaya abanıyor beyefendi
|
Yayalarda biraz hızlı geçsin. İnsanlık olsun diye arada duruyorum podyum da yürür gibi yürüyolar hiç acele etmiyolar 20 tane araba bekliyo arkada ama umurlarında değil
|
İnsanlık olsun diye arada durmak nedir?
|
Şimdi biriniz duracaksınız yaya geçidinde yol vermek için, yaya sizi görüp yürümeye başlayacak ve daha sonra arkadan gelen araç yayayı ezecek... Allah göstermesin ama olabilecek bir senaryo ilk zamanlarda.
|
Bir kere laaaa bir kere de bir şeye evet deyin her şeye karşı yaşamayın şu hayatı. Bu uygulama sana bana insanlar için yapılıyor ona da laf çakmak için sırada bekliyorsunuz yemin ediyorum ne hale geldi bir kesim haaa kendisi için bir şey yapılıyor ona da laf söylemek için sırada bekliyor görende sanacak araba kendisi araba isyan ediyor sanacak.
Kıbrıs 'ta askerlik yapıyorum yoldan karşıya geçeceğim araçlar 35 metre ötede duruyorlar diyorum ne durdu bu böyle diye geçsin diye bekliyorum adam en sonunda bana işaret yapıyor o zaman anladım haaa bunlar ben geçmeden geçmemek üzerine yetiştirmişler kendilerini dedim ve ondan sonra her yola yöneldiğimde yola çıktım ve hepsi de durdu. İşte bunu uygulamaya sokan bir devlet var ve bu konu da o kadar çok geç kaldık ki ama hala bir laf söylemek için can atanlar bile çıkıyor aramızda dedim ilk bakalım kim eleştiri yapacak bu konuda diye ve şaşırmadım. Bizim The_Caliph. :) |
üst geçit ve yaya geçidi konusunda haklısın. Ama yaya geçerken yaya geçitinden sana yeşil yansa bile sen durmak zorundasın. Bakınız ABD..
|
Adıyaman'da medeniyet denemesi faciayla sonuçlandı...http://www.zaytung.com/videohaberdetay.asp?newsid=348301
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 6 Şubat 2019; 10:17:12 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|