Şimdi Ara

sürücümü güncelleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartım nvidia g-force 7300 gs.ben kendi sitesinden güncel sürücüsünü çekip yüklediğimde ve pc yi yeniden başlattığımda ekran alacalı bulacalı oluyor.düzeltmek için bilgisayarın özellikler sekmesinden baktığımda renk kalitesi 4 bit olarak görünüyor ben ne kadar onu 32 bit olarak ayarlasamda ayarları uygula dediğimde tekrar 4 bite dönüyor.lütfen yardım edin sürücü güncellenmeyince oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.sistemim
    DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+
    MSI K9N4 Ultra-F (MS-7310) (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB)
    2 GB kinston ram DDR2 (667 Mhz)

• xp cdsini takıp başlat-çalıştır a sfc /scannow yaz ve enter la . pc kendini onarmaya alacaktır.

Sonra yüklü olan driver ı silip pc yi yeniden başlat.
    Orginal driver ı tekrar yükle ve yeniden başlatılacak.
    Son güncelleştirmeyi yükleyin .
  • olmadı arkadaşım dediklerini aynen yaptım ama nafile hala 4 bit olarak gözüküyor
  • doğru sürücüleri doğru şekilde yüklediğine eminsen
    muhtemelen ekran kartının miyadı doluyordur
  • ekran kartını alalı tam 1 sene oldu.belkide dediğin gibi artık yorulmuştur ekran kartı
  • 1 yılda ekran kartının yorulacağını sanmıyorum, pc de birşeyler çakışıyor olabilir. 2-3 senelik ekran kartlarının bile güncellemesini yapabiliyorken senin ki neden pes etmiş olsun ? eğer atabielcek durumdaysan ve ufak tefek de olsa başka sorunların varsa format atmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avelon -- 26 Nisan 2008; 12:45:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reflex

doğru sürücüleri doğru şekilde yüklediğine eminsen
    muhtemelen ekran kartının miyadı doluyordur

arkadaşıma katılıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık en olmadı format atacam.cevaplar için teşekkkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.