SUV Araç Önerisi Yapabilir misiniz?

-
-
Ford puma yuksek modelli 2022 +
seat Arona 2020+
bu 2 model de B suv katagorisinde
(opel ,citroen,pejo PSA grubu arac bakıyorsanızda 1.2 puretech mortorları göz onunde bulundurun şikayetler cogalıyor)
c sınıf suv ıstiyorsanız model bi 8 10 yıl duser km arttar bence hiç gerek yok
-
C4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kia Sportage bakıyorum deneyimi olan var mı?
Sportage çok yakar. Tgdi gider ama içer. Gdi de performansa göre içer. Yakıt aşırı önemli ise. 1.0 TSİ grubu hariç hiç biri sizi memnun etmez. Lpg derseniz 1.4 bayon olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SUV yazmış hocam gerçekten kapak tadı veriyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz de kabak tadi veriyorsunuz benim mesajlarima gereksiz cevaplar yazmaktan başka hobiler de gelistirin bence.
Asagidaki arkadasin ikinci mesajini gormemisim
Sportage bakiyormus siliyorum mesajin bas kismini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Nisan 2025; 20:20:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 model omoda 5 veya tiggo 7 alınır lpg takılır az yakar gırtlak dolu 183 bg araca babalar gibi binilir ...
kia ve hyundai aynı mottorları kulanıyor suvlarında. 1.6 crdı ola bilir ama model düşer km düşer 3 kişilik bir aile ıseniz yukarda yazdıklarıma bakım bence bi..
yakıt düşsün diye kesinlikle atmosferik motor(turbosuz) almayın arkadasın yazdıgı 1.4 bayon felan bunlar yoklukta alınacak araclar engelli muafiyetli alınacak araclar...
-
dsg riskini göze alabilecekseniz vag grubu b-suvlar alınır o bütçeyle...
-
Kardeşim cidden üzülüyorum haline. Keşke jazz almasaydın. Madem piyasa durumu için bu kadar endişeleniyordun neden jazz aldın ? Piyasası olan araba alaydın. Sen jazz aldın diye piyasasını buraya 7/24 jazz yazarak yükseltemezsin. Öyle olsaydı bir zamanlar bu forumda hep Mazda tavsiye ederlerdi, bak şu an Tr de Mazda diye bişey kalmadı. İşe yaramıyor yani. Kasma boşuna. Bu enerjini başka türlü para kazanmaya harcasaydın emin ol 1 jazz parası daha çıkarmıştın.
quote:
Orijinalden alıntı: Yapayzeka037Kardeşim cidden üzülüyorum haline. Keşke jazz almasaydın. Madem piyasa durumu için bu kadar endişeleniyordun neden jazz aldın ? Piyasası olan araba alaydın. Sen jazz aldın diye piyasasını buraya 7/24 jazz yazarak yükseltemezsin. Öyle olsaydı bir zamanlar bu forumda hep Mazda tavsiye ederlerdi, bak şu an Tr de Mazda diye bişey kalmadı. İşe yaramıyor yani. Kasma boşuna. Bu enerjini başka türlü para kazanmaya harcasaydın emin ol 1 jazz parası daha çıkarmıştın.
cidden buraya yazarak filan aracın fiyatının artacağını sanıyormusunuz?
insan herkesi kendi gibi sanırmış sizin derdiniz forumdan maddi çıkar sağlamak demek bir şey diyemem kolay gelsin size,
ben engelli muafiyeti ile aldım 10 sene satamıyorum yani bahsettiğiniz gibi bir derdim yok.
yaklaşık 20 senedir üyeyim bu foruma yüzlerce kişiye faydam dokundu. siz insanları rahatsız etmekten başka bir işe yaradınız mı bu forumda merak ediyorum?
bende size uzuluyorum başka işiniz gücünüz yok nerede mesaj yazdıysam anında cevap yazıyorsunuz.
arkadaş ilk mesajında segment belirtmemiş, sonraki mesajda bir arkadaş arona önermiş bende ona isitnaden crosstar önerdim. sonradan fark ettim sportage istediğini belirtmiş bende mesajımı sildim.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Nisan 2025; 22:19:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X